- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Evet cnm hayirlisi tabikihayırlısı olsun aynen ama bence moralini bozma derimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm hayirlisi tabikihayırlısı olsun aynen ama bence moralini bozma derimmmm
Geçmiş olsun cnmAnne adayıyım ama malesef sağlıksız gebelik dedi doktorum progestronum en az 12 olmadı gerekken ben de 6 çıktı kürtaj olucam kese var bebek yok altı ay öncede aynısını yaşadım Rabbim büyük hayırlısı olsun
Rabbim yardımcın olsun çok zor biliyorum ama nolur isyan etmeAnne adayıyım ama malesef sağlıksız gebelik dedi doktorum progestronum en az 12 olmadı gerekken ben de 6 çıktı kürtaj olucam kese var bebek yok altı ay öncede aynısını yaşadım Rabbim büyük hayırlısı olsun
Anne adayıyım ama malesef sağlıksız gebelik dedi doktorum progestronum en az 12 olmadı gerekken ben de 6 çıktı kürtaj olucam kese var bebek yok altı ay öncede aynısını yaşadım Rabbim büyük hayırlısı olsun
Göndercek doktor ama iki sağlıklı çocuğum olduğu için araştırma olmaz dedi bi daha hamilelik düşünürsem doktor kontrolünde olucam inşallah ama çok üzüldümGeçmiş olsun tahliller yaptircakmisin patalojiye felan göndercem mi ?
Ben varımKızçelerim, geçmiş olsun dilekleriniz için hepinizi öpüyorum. İyileştim çok şükür, görümcemin düğününü de atlattık. Kocaman bi uçuk çıkardım onunla uğraşıyorum siz nasılsınız? Var mı bebiş haberi?
Çok geçmiş olsunGöndercek doktor ama iki sağlıklı çocuğum olduğu için araştırma olmaz dedi bi daha hamilelik düşünürsem doktor kontrolünde olucam inşallah ama çok üzüldüm
Yok gülüm seninki düşük degildi ki ciddenicecreamm sağlıkla al canım kucağına
Değer düşük diye ben de biraz panik yaptım kendimde ne yalan söyleyeyim
Lütfen olumlu düşün
Bence bebeklerimiz bizimle
Haftaya Çarşamba gidicem doktora beş artı iki oluyorum
Bakalım inşallah görürüm keseyi
kapağını niye açıyonuz acabası :) sanki orda bi çizgi var gibi, o çizgi o çizgiyse. hadi inşallahhSelam şekerliklerim
6 kala testlere başlayan benn
Eee orda çizgi mi var ki ?Selam şekerliklerim
çizgimi o ?Selam şekerliklerim
Eee orda çizgi mi var ki ?
Bariz görüyorum
Yanlış mı gordum
çizgimi o ?
Yaaaaaa Çok mutlu oldum kuzummmm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duydun mu kalp atışı??
Ben varım