- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
ben beta hcg 4 ken öğrenmiştim dahaInş yaaa ins gülüm bu beklemekte ayrı zormus cidden takvime göre daha 3+5 diyo
yumurtlamadan 6 gün sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben beta hcg 4 ken öğrenmiştim dahaInş yaaa ins gülüm bu beklemekte ayrı zormus cidden takvime göre daha 3+5 diyo
Ciddimisin kiz bekle bekle bitmez gerçi minnoslari beklemekte ayrı tatliben beta hcg 4 ken öğrenmiştim daha
yumurtlamadan 6 gün sonra
canımm kesinlikle koyulaşma var barizrosebatum cnm etiketle demistin
Gonulmeyvesi cnm sende aklimdasinnaptin test yaptinmi
Ciddimisin kiz bekle bekle bitmez gerçi minnoslari beklemekte ayrı tatli
Aynende öyle kuzmm sabr Bize şart :))Ayy ciddenmi cnm yaaa
Aminn ins
Cidden erken ogrenmenin zorluklari
Rabbime hamd olsun şimdiden alıştırıyor işteee tamam işte kuzu uykusuz gecelere hazırlık başladı o zaman :))
Tamam bu akşm butun lohusalar için uyuxambildiğim için diyorum bak uyku hapı neyim at benim yerime de uyu o kadar da kötü değiliz aslında ama ben hayatım boyunca deliksiz 8-9 saat uykuya alıştığım için koyuyor bana. neyse alıştım artık. 40 çıksın akşam 9 sabah 9 uyku düzeni oturtmaya çalışıcam bakalım ne kadar başarılı olabilirsem
Kixlar nifty sonucum cikti bir pipi geliyorr
[/QUOTE
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin paşa
Ins kuzum yaaacanımm kesinlikle koyulaşma var bariz
kan sonucu ne zaman çıkacak kuzum
Nasıl dayanabiliyosun kizzzCanım yok yapmadım daha doğrusı eczaneye gidemedim niyeyse ayağım çekmedi karnım da ağrıyo sabahtan beri
Dışardaydım geldim eşime yemek hazırladım ütüsünü yaptım onu yolculadım şimdi uzandıö biraz
Göğüslerim çok sancıyor yanları özellikle
Aniden bir sızı giriyor 15 20 saniye sürüyor snra geçiyor
Inş cnm insCanım bencede koyulaşma var bariz belli inşallah güzel sınuçlar çıkar
BencedeAynende öyle kuzmm sabr Bize şart :))
Cnm gozunaydin saglikla al oglusuuuuKixlar nifty sonucum cikti bir pipi geliyorr
Nasıl dayanabiliyosun kizzz
Popo 1 hafta masallahhhÇok heyecanlı hevesli olduğum günlerde oldu ama geçti şükür hatta sende bilirisin hiç.üşenmeden gidip alıyodum bide eczane uzak bana ama gidiyodum o zamanlar ama şimdi gidemiyorum yaklaşık 4 audır falan test yapmadım hiç mutluyum
Şimdi.birkaç.güm daha geçmeden yapsam yine üzülücem negatifi görünce
Böyle hamile hissetmek daha güzel
Bir hafta falan olmazsam yapıcam test
Kixlar nifty sonucum cikti bir pipi geliyorr
Popo 1 hafta masallahhh
Inş ins vardır kuzum yaa
Ayyy ne güldüm yaaaİnşallahh canımm senin sonuçlar çıktı mı
Bu arada bana neden popo dedin
Ayyy ne güldüm yaaa
Oooo yazmıştım popo çıkmış farketmemisimde
Sonuçlar yarinncikacak cnm