Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
sanırım çok heyecanlıyımyyaaa çok az kalmış doğumuna elçiin :)
Oy benım güzel anneeemmmgünaydın herkese
elço bak 35i deviriyosun uyu uyuyabildiğin kadarsanırım çok heyecanlıyım
Oy benım güzel anneeemmm ♥
O elleri yerim
Bunu sen deme bari uyuyamıyorum❤ elço bak 35i deviriyosun uyu uyuyabildiğin kadar
ee tamam işte kuzu uykusuz gecelere hazırlık başladı o zaman :))Bunu sen deme bari uyuyamıyorum
Saat 6 da ayaktayım gece 3 te uyuduğum halde
bildiğim için diyorum bak uyku hapı neyim at benim yerime de uyu o kadar da kötü değiliz aslında ama ben hayatım boyunca deliksiz 8-9 saat uykuya alıştığım için koyuyor bana. neyse alıştım artık. 40 çıksın akşam 9 sabah 9 uyku düzeni oturtmaya çalışıcam bakalım ne kadar başarılı olabilirsemBunu sen deme bari uyuyamıyorum
Saat 6 da ayaktayım gece 3 te uyuduğum halde
Cnm o pembelik adet gecince olmaya basliyorEki Görüntüle 2308784 kizlar asmde kan verdim yarin çıkacakmış sonuçlar bunu da bugün yaptım koyulasmiyo nedense o pembelik olmuyo ister istemez stres oldum ins saglikla ilerler
Buarada sabah şiddetli adet agrisiyla uyandim bel bacak kasik ağrısı yasiyorum ins olumlu sonuçlanır
Beni merak eden herkese çok cok tsk ediyorum herkesi etiketleyemedim affola canlar
2 gunum kaldı cnm adeteCnm o pembelik adet gecince olmaya basliyor
MaşaAllah kuzm koyulaşma var nasl yokkk Rabbim saglikla kucagna almayı nasip etsn
Ayy ciddenmi cnm yaaaMaşaAllah kuzm koyulaşma var nasl yokkk Rabbim saglikla kucagna almayı nasip etsn
Inş yaaa ins gülüm bu beklemekte ayrı zormus cidden takvime göre daha 3+5 diyoicecreamm bencede koyulaşma var gibi geliyor.
inşallah sağlıklı bir bebiştir kat kat artar