- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Rabbim müjdelerle sevindirsin inşallah cnm en kısa zamanda
Ayyyyy amin inşallah canim çok saol ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim müjdelerle sevindirsin inşallah cnm en kısa zamanda
Eki Görüntüle 2308627 daha silikleamis kizlar baya uzuldum
Inş kuzum sagolasinÜzülme allahın izniyle bise olmaz ❤
Kuzum sabah ilk idrarınla yarın yeniden yapEvet cnm dün ilk idrarla yapmıştım
Ikinciyi bugün ikindide yaptim
Yarın asmye gidicem cnm evde yapmicam haber veririm insKuzum sabah ilk idrarınla yarın yeniden yap
İnşallah koyulaştığını görürsün kuzum at buraya da beni etiketle oldumu merak ederim
Canım daha dört artı birInş cnm yaaa
Dr gittinmi cnm keseyi gordunuzmu
Ben de ,ben deAyyy super yaaaa bekliyorum cnm heyecanla
Gözün aydn kuzmmmm dua et bizede taze anne birde belrtilern neydiEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistim bata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
Ayyy super yaaaa bekliyorum cnm heyecanla
Çok güzel cnm bende haftaya cumartesi düşünüyorum ins hız haberler veririzCanım daha dört artı bir
Gitmedim o yüzden
Kızimda beş artı dörtte gitmiştim
Bir daha kan tahlili de yaptirmadim
Varsa doktorda görürüm ,yoksa da niye adet olmuyorum diye doktora danışmak gerek
Haftaya gidicem artık
Yarın güzel haberini bekliyorum
Ne güzel arka arkaya geldi ikimizin haberi
Darısı tüm bekleyenlerin basina
Öyle aman aman belirtim olmadi cnm ama usume halsizlik olduGözün aydn kuzmmmm dua et bizede taze anne birde belrtilern neydi
O agri bende de mevcut cnmBende heyecanlıyımm ama karnım da ağrımaya başladı biraz
İnşaAllahh kuzmm İnşaAllahh Rabbim bu hasreti daha fazla sürdürme inşallah kimseninkinide bizimkinideÖyle aman aman belirtim olmadi cnm ama usume halsizlik oldu
Inş en yakin zamanda sizlerinde haberini alırız kuzu.
O agri bende de mevcut cnm
Yarın sende guzel haberler her ins
Günaydın canımGünaydın