Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

  • IMG_4422.jpg
    IMG_4422.jpg
    190,9 KB · Görüntüleme: 43
Ne istersen oluyor canım..
anne bebek yatağı süsleme, kapı süsleme, fotoblok pano balonlu falan pleksi masa dekor süsleme bebek çikolataları hediyelikler falan.
genelde maaliyet 1000tl civarı oluyor :KK70:
ama tabi bu isteğine göre artabiliyor veya azalabiliyor..
tamamen ailenin ne istediğine bağlı bir durum.
bende düşünüyorum böyle bişey Allah nasip ederse ama çok abartı yapmıcam çünkü hastaneye çok gelen giden olmaz veya evde böyle bir köşe yaparız misafirler için yada mevlit zamanı felan :)
 
Siz bence hepiniz toplaşıp bana gelin en iyisi :KK70:
ben Urfalıym kızlar , içli köfte, borani, ağzı açık, çiğköfte lahmacun ne canınız çekiyorsa yaparım ayol :KK70:
hamileler canınız çektiyse valla gelin yaparım he :KK70:
bi yerden sonra saydıklarının adını bile ilk defa duydum :KK70: daha cazibelidir eminim ama güzel bir kandırma degil bildiklerimizden gel :KK70: :KK70:
 
bi yerden sonra saydıklarının adını bile ilk defa duydum :KK70: daha cazibelidir eminim ama güzel bir kandırma degil bildiklerimizden gel :KK70: :KK70:
Boranı ve ağzı açık bilmiyorsunuzdur belki :KK70:
Onun haricindekiler aslında bilindik şeyler :d
hamur işi sayıp ta kilo aldırmayayım diye şey etmiştim aslında :KK70: :KK70:
 
ya kızlar bu topikte neden ovü testi olsun gebelik testi olsun bi test yapılmıyor. Uyuyonuz mu ya, kan veren falan da yok hey gidi bizim zamanımızda kaynıyodu buralar
Kanımı sönürdün 😂🤣😂
Ulann hamiş olmayan zati 3-5 kiişi kaldık haylaa konuşuyon 😂🤣
kucukbikadin kucukbikadin elimde kalcekkk 😁😁
 
Ah en iyisi öylr kuzum ben ailemden uzaktayım özlüyorlar ayda 1 görüşüyoruz en fazla en gÜzeli aslaaa beni ilişkime karışmazlar sormazlar. Şimdi bizim ev yapılıyor kiradayız kv lerle aramızda 15 dk var yürüme mesafesi. Alıştılar ya dipdibe olmaya böyle 15 dk çooookkkk uzakmışşşız yapamıyarmış. Çok özlüyorlarmış 😊 yaşlılar tamam anlıyprum ama eşim çok fazla abartıyor. Her dedikelrine tamam deyip beni de arada bırakıyor. Jiçbişey yapamıyoruz sırf hergün arayıp özledik, gelsenize, napıcaksınız, naltınzı ne yediniz diye hesap soruyolar valla keşke ayrılöasaydık dipdibe otursaydık diyorum bazen. Eskiden bu kadar karışmazlardı dipdibeyken. Aramazlardı en azından dk başı. Aman ben bıraktım valla zaten seneye bu zamanlar geçeriz evimize. Gelsin otursunlar dibimizde rahatlasınlar oğullarını torununu görsünler hergün rahatlasınlar. Benim annem eşim evdeyken hayatta aramaz mesela ben aramadan, kızım dinlenin tatilde kocan dinlesin kafasını diye arıyim der, sen müsait olunca ara der. İşte anlayış meselesi. Onlar tatil dinlenme düşünmezler, hep bize gelin burda oturun evde oturuvağı nıza derler .. 🙄 yaşlılar artık alıştım napalım ..

Işte eşlerde bitiyor mesele ama erkekler acaip evlenince aile düşkünü oluyorlar 😂😂
 
Hiç sorma bacım😂Bende o zaman diğer torunlarını yolun ortasında yürüt kader de ne varsa o olur de diyorum o başka diyor ne fark eder ikiside can değil mi. Ben elimden geldiğince dikkat edeyim Rabbimin tabi ki dediği olur buna kimse engel olamaz ki

Aynen aman boşver ne halleri varsa görsün he he dicen geçcen 😄
 
X