Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin kuzum ya zor Ama bebiş gelmeden evi garantilemek iyi olmuş rahat olursunuz inşallah. Birkac ay sabir o zaman bol bol dua oku Rabbim gonlune bedenine dinginlik versin. nasıl bi sistem bilmiyorum ama?
Yok bebeğim evi garantileyemedik valla işte çıkıcaz sistemden ödediğimiz parayı alıp, ben çalışmazken taksitleri ödemeyemez çünkü eşim Biz sisteme girdik bebek haberi aldık 2 gün sonra bilseydik girmezdik inan ki..
 
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ikisini de canım, Tsh için birşey dedi mi?
 
kuzum kaç ileri hız ? bizimde düşüktü bak bn kaldım
 
Yaa tüh kötü olmuş neyse vardr bi hayr kuzum ya
 
Ahh o kiralar krediler insanın elini kolunu bağlıyor kuzum. En azından doğum paranı alırsın bir süre de o sizi idare eder
 
Hadi ya ay inşallah öyledir. Doppler de varikosel hiçbirşey cikmadi . Eşimde öyle dedi . 1 ay içinde kurları yapayım 1 ay sonra gel demiş zaten doktor . Inşallah yoktur sıkıntı.
Aslında 10 gunluk bir perhiz sonucu testi tekrarlatıyorlar. İnsallah hiçbirsey yoktur kuzum
 
Sırf onun için zaten kuzum, inan ki o olmasa çekilir dert değil yani
Ee kuzum el işi işte ne yaparsan yaranamıyorsun da paranın da değeri kalmamış hiç adım atsan para gidiyor valla alışveriş olayını abartmamak istiyorum fiyatları görünce .
Neyse yine şükür edilecek haldeyiz kuzum Allah bundan aşağıya düşürmesin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…