- 18 Eylül 2017
- 134
- 124
Gozun aydin canim benim yaaa zaten belliydi lh testinden hamile oldugunBu arada gebelik testi de yaptım 2 çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim benim yaaa zaten belliydi lh testinden hamile oldugunBu arada gebelik testi de yaptım 2 çizgi çıktı
aa
Gebelik varmı ?
Test yaptın mı ?
Yaptım canım ama negatif çıkıyor hep, bakalım adetin gelmesini bekliyorum
Kan testi yaptir canimIyi akşamlar kızlar ben test yaptım işte 1 gün önce negatif ama şu an adet olmadım belki de adetim geçen ay 14-15 olmuş ben karıştırıyorum. bu gün sabah belki olurum adet sancılarım oldu ama şimdi hafifledi ama yine de umutlanıyor insan olabilirmi öyle bisey 2-3 gün önce negatif gösterip adet günü geçtikten sonra hamile olduğunu öyrenen?
Ben adetden 2-3 gün geçince yaptırıcam canım şimdi boşuna umutlanmak istemiyorum sadeve merak ediyorum varmı böyle durum yaşayanKan testi yaptir canim
Anldim canim ben yasamadim yasanlar cvp yazar elbetBen adetden 2-3 gün geçince yaptırıcam canım şimdi boşuna umutlanmak istemiyorum sadeve merak ediyorum varmı böyle durum yaşayan
Kan sonucun cikincada yaz canim sonuc belli ama sen yinede yazBu arada gebelik testi de yaptım 2 çizgi çıktı
hayırlı olsuuuunn sağlıkla kucağına alırsın insallah. değerin 100 üstü gibi :)Bu arada gebelik testi de yaptım 2 çizgi çıktı
Ayyy MaşaAllah güzelmm sende cok bekleyenlerdesnnnn demi güzlm bu ay ne yapmştnn cnmmKan değerim 58
3 damar patlatıp kan vermek zorunda kaldım hayırlı olsun .
Sağlıkla sıhhatle büyü bebeğim
Teşekkür ederimm kuzummm dualarını beklıyorumRabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah canım. Gözün aydın :)
Canım çok bekletmedi rabbım . İlk gebeliğim ilk denemede oldu ama devam etmedi . 1 ay ara verip tekrar denedim yıne hamıleyım çok şükğr . Rabbım olmayan herkese nasip etsin..Ayyy MaşaAllah güzelmm sende cok bekleyenlerdesnnnn demi güzlm bu ay ne yapmştnn cnmm
Karştrdm herhalde dua et bizede gülm Allahım kucagna Almayı nasiip etsnTeşekkür ederimm kuzummm dualarını beklıyorum
Canım çok bekletmedi rabbım . İlk gebeliğim ilk denemede oldu ama devam etmedi . 1 ay ara verip tekrar denedim yıne hamıleyım çok şükğr . Rabbım olmayan herkese nasip etsin
Allah razı olsun canım . Sürekli dualarımdasınız ..Karştrdm herhalde dua et bizede gülm Allahım kucagna Almayı nasiip etsn
Bu arada gebelik testi de yaptım 2 çizgi çıktı [/QUOcanim kan sonucun cikmadi mi daha ya meraklardayim
Aminnnnnnnnn aminnnnn AminnAllah razı olsun canım . Sürekli dualarımdasınız ..
rabbım en kısa sürede nasip etsin inşallah
Bizim evde de adeti sayma en iyi benim.:))Ay valla mahvolduk bu kış ya ben normaşde ayakta atlatırdım oğlan 2 kış hiç hasta öksürük olmadı. 3.kışında maşallah öksürükten alerjiden kurtulamadık ya. Benim de iğneler bitse de toplasam kendiöi en kötü benim şu an evde. Oğlanın sadece öksürğk var biraz geçer o bu hafta inşallah
Sen icini ferah tut canim.. dogal yollar dene bol su ic dinlen... tutunur insallahh bebisin sıkıca...Selam kızlar ben de geçen pazartesi kan sonucu verdim 205.8 çıktı. Doktora gittim kese daha oluşmaz ama ön bilgi almak için bu perşembe gel dedi. 2 gündür öyle hasta oldum ki hapşırık tıksırık titreme ateş inşallah birşey olmamistir. Doktoru aramadım ama görüştüğümüzde sağlıklıysa ne olursa olsun tutunur dedi beklemek çok zor ama ya
Ayy maşallah canım saglıkla gelsin inşallahKan değerim 58
3 damar patlatıp kan vermek zorunda kaldım hayırlı olsun .
Sağlıkla sıhhatle büyü bebeğim
Sağol canım darısı başınaAyy maşallah canım saglıkla gelsin inşallah