- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Kaç haftalıksın şuan ??Düşük tehlikem var inşallah atlatirsam tam anlamiyla sevinebilcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksın şuan ??Düşük tehlikem var inşallah atlatirsam tam anlamiyla sevinebilcem
Peki düşündüğün bi marka var mı? Buraya markaları yazsak bi sorun olur mu?Benımde alma niyetım var aana gelen cevapları takıpteyım :)
Merhaba hoşgeldinn ..
Çok sevindim rabbım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
5 haftaligimmmKaç haftalıksın şuan ??
Rabbim bebeğini size bağışlasın inşaallahDüşük tehlikem var inşallah atlatirsam tam anlamiyla sevinebilcem
Bende senin gibi dusunuyordum sakin umudunu kaybetme hic ummadigin anda bir bakmissin hamilesinnn Rabbim hayirli zamanlarda nasip etsin inşallah sakin uzulmeee canimRegl yarına dayanamadim test yaptim.Tertemiz negatif.Cok etkileniyorum,sanki hiç çift çizgiyi göremeyecek, kimseye güzel haber veremeyecek gibiyim.Duanizi eksik etmeyin lütfen kızlar...
Önceden tatlı tuzlu çekti canım sonrada hiçbişey yiyemedim 7 ay olana kadar kilo vermiştim çok fenaydı inşallah ikinci öyle olmazBen hamileyken tatlıdan midem bulanırdı normalde de tatlı seven biri değilim ama ne zaman diyete başlasam tatlı diye deli olurum
Ben yaşamıştım canım:)) herkes darlı belirtiler yasıyor canım . Ben mesela belirti yaşamadım
Amin inşallahhhhhhRabbim bebeğini size bağışlasın inşaallah
Belirti olabikir mi ki cnm o zmn aynen bnmde bugün gekdiFit mutlu anne canım benım 2 gun önce kaygan sümüksü şeffaf uzayan bir akıntı geldi ..
sabahı bekleseydin keske.. neyse sağlık olsun, o zaman neden koyu cıkıyor ovulasyon?Regl yarına dayanamadim test yaptim.Tertemiz negatif.Cok etkileniyorum,sanki hiç çift çizgiyi göremeyecek, kimseye güzel haber veremeyecek gibiyim.Duanizi eksik etmeyin lütfen kızlar...
Canım Benim bide bir gün sonra adet olmadım o yaptığım testin akşamı oldum resmenBir gune epey koyu cikmis canim.. ama ben yaniltici oldugunu dusunuyorun cunku M MaviBoncuk01 de yapti bir gun sonra regl olmustu...
Biraz tedbirli yanasmakta fayda var..
ama napiyoruz biz olumlusunu dusunuyoruzz :))
Insallah tutmustur ...
Gebelik testin bol mu bolsa denesen simdi..
Yaniltici derken ovunun gebelik testi olarak kullanilmasinin..
Simdi durum ne ses vermedin..?Canım Benim bide bir gün sonra adet olmadım o yaptığım testin akşamı oldum resmen
Eki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
Canını sıkma canım herserde bi hayır vardır . İnşallah bebeğine kavulacaksın ..Regl yarına dayanamadim test yaptim.Tertemiz negatif.Cok etkileniyorum,sanki hiç çift çizgiyi göremeyecek, kimseye güzel haber veremeyecek gibiyim.Duanizi eksik etmeyin lütfen kızlar...
Olabilir canım yarın mı test yapcaksın sen simdi ??Belirti olabikir mi ki cnm o zmn aynen bnmde bugün gekdi
Tam bat konusunda bişey diyemem :)Bugun cok belirgin cizgin battan kac gun once ilk cizgiyi gordun benim 18i hangi gun yapmam lazm ve testin markasini ne kullandin
Evet yarin yaayim diorum artik yarin bat gunu gelmezse tabi yarin sabah kadarCanını sıkma canım herserde bi hayır vardır . İnşallah bebeğine kavulacaksın ..
Olabilir canım yarın mı test yapcaksın sen simdi ??
Tam bat konusunda bişey diyemem :)
İlk çizgiyi 6 veya 5 gün varken gördüm canım .. Ama trstim beklemişti pek inanmadım . Ertesi gün sabah yaptıgımda direk çıktı silik çizgi ..
gün geçtikçe koyulaşıyor
ordakilere göre daha koyu sanki. bana öyle geldi yani. hadi insallah vardır yaaaEki Görüntüle 2224384 Kızlar bata 5 gün var ovu yaptım bi bakın bakalım takip için yaptıklarım ilk sayfada var
Kuzum Nasil tam bat konusunda bisiy diyemem diyorsunn ovu yaptin ya 1i mi siliklestiydi.. +14 bat kuzum iste...Tam bat konusunda bişey diyemem :)
İlk çizgiyi 6 veya 5 gün varken gördüm canım .. Ama trstim beklemişti pek inanmadım . Ertesi gün sabah yaptıgımda direk çıktı silik çizgi ..
gün geçtikçe koyulaşıyor
Anladım canım çizgi koyulaşsın biraz zaman geçsin olmadı ultrasonla baktırırsın keseyi falan görürsün İnşallahBen salçalı bulgur ve kıymalı patates yemegı yaptım canım birde yayla çorbası
Yavrum yaa napsın oda sıkılıyodur evde :))
O dışarda gezmek parkta oynamak istiyodur :))
Canım damarlarım hassas .
Kan alındıgında damarlarım patlıyor ve ağrı yapıyır . Çok gerekmedikçe aldırmıyorum kan