- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
10.gunu canım bak git elcoya sormuş ama ben yanitladim
Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız paylaştığınız testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız paylaştığınız testi
Sen naptın nasıl gidiyor canım sürecinhaydi paylaş o zamaan :)
geldimi kırmızılınnBencede ben senden de umutluyum can09e elco canım yeni bat gir soru işareti kalksın 10 Şubat
10. gun :)Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız paylaştığınız testi
Ay benim yüzümden yalancı ağrı bunlar yalancıMaria26 başladı kasık ağrım yaaa
ben de sabah ovu yaptım bayağı koyu çıktı ilk idrarla ama bilemedim kafam karışıkDemin ovulasyon yaptım .
2 . çizgi yok denecek kadar az
Benımde karışık yarın ki idrar testım bakalım naısl olcakben de sabah ovu yaptım bayağı koyu çıktı ilk idrarla ama bilemedim kafam karışık
Sağlıkla bide kızın olur inşallahbenimde oğlum var kızım olmasını çok istiyorum Allahtan hayırlısı
sanırım senin kastın bana üzüldüm doğrusu canın sağolsun
sarı mıFena kasık ağrı var Bide akıntı
Geçen sefer bata 3 kala kasık ağrımı hatırlıyorum ama akıntım nasıl acaba
inşallahh kuzum da karın ağrım başladı geliyor galiba gününde geldiğini sevdiğimBencede ben senden de umutluyum can09e elco canım yeni bat gir soru işareti kalksın 10 Şubat
ayyy ben kesin gördümmmm
valla bişiy yapmıyorum canım... folik asit ve d vit damlama devam ediyorum.. bu defa günlerinde değerlendirebildim ondan umudum var ama ağrılarım başladı gelecek gibi hayırlısı bekliyoruz işte.Sen naptın nasıl gidiyor canım sürecin
testımı gördun musarı mı
İnşallah benımledır kuzum yaa dua ett.ayyy ben kesin gördümmmm
Cancağzımmmmmtestımı gördun mu
Ayy neler olmuş burda böyle ya çok sevindim inşaallah bebişin seninledir kan verecek misin? Çok heyecanlandım ya güzel bi duygu rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşaallahİnşallah benımledır kuzum yaa dua ett.
Rabbım sana ve isteyen herkese nasip etsinn
Gördüm gördüm hatta yazmıştım araya kaynadı zaar laboquick yalan söylemez bat kaç vartestımı gördun mu