- 9 Ocak 2019
- 895
- 883
- 33
Ay yok ben dayanamamBen anneme hiçbirşey söylemıyorum
Şuan hala korunuyor olarak bılıyo ..
4-5 aylık olana kdrda söylemıcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok ben dayanamamBen anneme hiçbirşey söylemıyorum
Şuan hala korunuyor olarak bılıyo ..
4-5 aylık olana kdrda söylemıcem
Canım benim gecenki gebelikte ki gibi ya çok sevindim adina bide hemen düşükten sonra ilk adetten sonra mı denemeye basladiniz
Benım başımdan kötu bir tecrube geçti canım ve annem çok etkılendık tekrar onu üzmek istemıyorumAy yok ben dayanamam
Evet canım sadece 1 regl gördum . İnşallah sağlıkla devam ederCanım benim gecenki gebelikte ki gibi ya çok sevindim adina bide hemen düşükten sonra ilk adetten sonra mı denemeye basladiniz
bugün mağazaya girdim çok çok uçuktu fiyatlar ama elim boş çıkmak istemedim allah kısmet ederse yaz bebişi olacağı için bi tane çıtçıtlı aldım süslü püslü kız elbiseleri aşırı güzel ya :)ayyy olur mu yaa ben görmeyi çok isteriimm prensesiii .. maşallah tatlişe :)
inşallah o günleri de görelim canım...
Canım ya haklısın inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsınBenım başımdan kötu bir tecrube geçti canım ve annem çok etkılendık tekrar onu üzmek istemıyorum
Amin canım Allah razı olsun .Canım ya haklısın inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın
Amin tatlımAmin canım Allah razı olsun .
Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Olmadı öyle yap açtın mı etiketle benide hhaziran annelerindeyim ama fazla yazmıyorum bir kaç bildiğim bişey olunca yada sormak için yazıyorum gelirim topiğine yerim seni de topiğinide heeAh canım rabbım sabır versın hepsine
Olmadı burası devam eder . Bide gebiş topiği açarız hem bura hem ora gidip gelırım .
Gelmek isteyenlerde ikisine giidp gelır kımseyı üzmeyelım şimdi .
aynenn çok uçuk fiyatlar... istiyoruz ama nası yapıcaz bilmiyorum nasıl yetişcez :)bugün mağazaya girdim çok çok uçuktu fiyatlar ama elim boş çıkmak istemedim allah kısmet ederse yaz bebişi olacağı için bi tane çıtçıtlı aldım süslü püslü kız elbiseleri aşırı güzel ya :)
hamilesiniz galiba hayırlı olsun inş. sağ salim kucağınıza alırsınız.Evet canım sadece 1 regl gördum . İnşallah sağlıkla devam eder
amin canım aminnn keşke herkes senin gibi ince düşünceli olsa
güle güle giyer inşallah premses Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah canımbugün mağazaya girdim çok çok uçuktu fiyatlar ama elim boş çıkmak istemedim allah kısmet ederse yaz bebişi olacağı için bi tane çıtçıtlı aldım süslü püslü kız elbiseleri aşırı güzel ya :)
Bende senın premsesı yerımmOlmadı öyle yap açtın mı etiketle benide hhaziran annelerindeyim ama fazla yazmıyorum bir kaç bildiğim bişey olunca yada sormak için yazıyorum gelirim topiğine yerim seni de topiğinide hee
ayy amin canım benim rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bir yavru nasip etsin hediyeleri benden olsun :)güle güle giyer inşallah premses Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah canım
İnşallah canım daha bat 5-4 silik çizgi çıktı ama bakalım koyulaşcakmıhamilesiniz galiba hayırlı olsun inş. sağ salim kucağınıza alırsınız.
gördüm canım sanırım bahçelievlerde ben hamilelik sürecinde karaköprüde lotus hastanesi var orda imran hanım var ona gitmiştim düşük sonrası da mom klinik var mehmet ağarın şimdi oraya gdiyorum yeni doktorum mehmet ağar ben bayandan yanayım ama eşim en iyisi olsun işinde uzman olsun diye araştırmış mehmet ağara gidiyorum ama Allah nasip eder hamile kalırsam ben yine lotus imrah ayhana giderim muhtemelen o da çok iyi bi bayan
geçen sorduğun doktoru yazmıştım ama görmedin sanırım canım
Ben hep burdayımYani biz gebe kalmayanlar nolacak hani burda devam ederiz diyorduukk