selam hoş geldin ne durumdasın şimdi? :)
Ben iyi haberlerle geldim canım sizlerle paylaşmak istedim Rabbim sizi de böle güzel haberler vermekle müjdelesin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hoş geldin ne durumdasın şimdi? :)
:) palu ailesindeki o enişte gibi[QUOTE="H E, post: 58499991, member:
Hamiş olsak bile burayı bırakmak yokl kabusunuz
olurum :)) H E
Ah bi olsakta kabus görmeye de kabus olmana da raziyız :))
Aminn amiinnnnBen iyi haberlerle geldim canım sizlerle paylaşmak istedim Rabbim sizi de böle güzel haberler vermekle müjdelesin insallah
haydi paylaş o zamaan :)Ben iyi haberlerle geldim canım sizlerle paylaşmak istedim Rabbim sizi de böle güzel haberler vermekle müjdelesin insallah
:) palu ailesindeki o enişte gibi
Töbe töbeee :))
gördüm sanki canım hayırlı olur inşallahGörenler görmeyenlere göstersin :)
Burda pek belli değil ama ben gördüm ..
geçende bat 5 ken böyleydi
Allahım nolur gelmiş olsun
Sen yaptın mıı amiinnn canımm darısı sanaagördüm sanki canım hayırlı olur inşallah
haydi paylaş o zamaan :)
evet canım bu daha net ve belli hadi gözün aydın hayırlı olsun devamı gelsin inşallah aminnn darısı bizlere aminnnn
yaptım canım tertemiz negatifSen yaptın mıı amiinnn canımm darısı sanaa
Amiiinnnnnnevet canım bu daha net ve belli hadi gözün aydın hayırlı olsun devamı gelsin inşallah aminnn darısı bizlere aminnnn
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahayy amin kuzum . Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin, ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bal tarçın çörekotu kürü ve duphaston kullanmaya başlamıştım onlarında etkisi olduğunu düşünüyorum
aynen ama yok sanki olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalımSimdi onun aklini onceki karistiriyor tabi... 5 gun once erken gebelik testiyle ogrendi ya.. hayirlisi bakalim.. Rabbim yuzunuze baksin dvtb
Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız paylaştığınız testiBelki seninki sonra dan gösterir can09e un teorısı ..