canım ne kadar sonra çıktı hemen çıktımı benim galiba yok hemen çıkmadı çünküGörenler görmeyenlere göstersin :)
Burda pek belli değil ama ben gördüm ..
geçende bat 5 ken böyleydi
Allahım nolur gelmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne kadar sonra çıktı hemen çıktımı benim galiba yok hemen çıkmadı çünküGörenler görmeyenlere göstersin :)
Burda pek belli değil ama ben gördüm ..
geçende bat 5 ken böyleydi
Allahım nolur gelmiş olsun
Sen bu ay inofolic kullandın ya bakalım canım şaşma falan olmaz inşallahBenim 30 aralık çatladı ben neden 11 12 ocak die sanıyorum reglimi
Programa gore gidiyorsun anlasilan sabah konustuk ya. 1.sayfada 13 ocak yaziyor zaten senin dogru hesaplamissin sanirim..Benim 30 aralık çatladı ben neden 11 12 ocak die sanıyorum reglimi
bekle bakalım canım az daha reglin gelmezse yaparsın bi test dahabenim dündü bat kuzum ondan önceki gün yaptım negatif.
bekliyoruz bakalım ... :)bekle bakalım canım az daha reglin gelmezse yaparsın bi test daha
Amaaan ne karışık işler bunlar pufPrograma gore gidiyorsun anlasilan sabah konustuk ya. 1.sayfada 13 ocak yaziyor zaten senin dogru hesaplamissin sanirim..
evet baya koyu ovulosyon günümde geçmişti o yüzden hemen hcg yapmıştımOvülasyon bayağı koyu canım benim.öle olmadı şimdiye kdr
selam hoş geldin ne durumdasın şimdi? :)Kızlar selam nasılsınız yeni gruba biraz geç gelebildim
olur inşallah ama beklentiye girme sal gitsin , insanın ummadığı anda geliyorbekliyoruz bakalım ... :)
saldım gittiolur inşallah ama beklentiye girme sal gitsin , insanın ummadığı anda geliyor
benimde oğlum var kızım olmasını çok istiyorum Allahtan hayırlısıMaşAllah hamile anne adayları sağsalim kucağınıza almayı diliyorum Benimde bir kızım var bi de oğlum olsun istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin 4cü ay denemem sanırım bu ay da adet olucam belirtileri gelmeye başladı Rabbim erken zamanda kısmet eder inşAllah
İnşallah canım inşallh sağlıkla sıhhatle gelişsin inşallah ..ayyy buraya sonucu attığında beni de dürt çok heyecanlı ama ben inanıyorum hamişsinnn sen
Merhaba canım hoşgeldin . Aminn . Tablomuza katılmak aıtıyırsan özelden bat tarihini yazarmısın ??MaşAllah hamile anne adayları sağsalim kucağınıza almayı diliyorum Benimde bir kızım var bi de oğlum olsun istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin 4cü ay denemem sanırım bu ay da adet olucam belirtileri gelmeye başladı Rabbim erken zamanda kısmet eder inşAllah
Hamiş olsak bile burayı bırakmak yokl kabusunuzInsallah yakin zamanda bebişlerle ilgili topikleri acmaya başlariz :)))
Evet canım diğerinde ışıktan sanıırm gözükmedi ..Bunda kesinlikle net gozkuyo var cizgi
Benımde 31. Aralık çatladı canım ilk sayfadan bakabilrisn benım ovularaBenim 30 aralık çatladı ben neden 11 12 ocak die sanıyorum reglimi
Canım yaptım ve 1 dk içinde çıktı .canım ne kadar sonra çıktı hemen çıktımı benim galiba yok hemen çıkmadı çünkü
Rabbım sağlıkla sıhhatle nasip etsin .benimde oğlum var kızım olmasını çok istiyorum Allahtan hayırlısı
amin canımRabbım sağlıkla sıhhatle nasip etsin .
saldım gitti