- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Gördüm görmedim gibi emin olamadımGörenler görmeyenlere göstersin :)
Burda pek belli değil ama ben gördüm ..
geçende bat 5 ken böyleydi
Allahım nolur gelmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm görmedim gibi emin olamadımGörenler görmeyenlere göstersin :)
ayy maşallah sanaGeçen seferde ilk böyle resımde belkli olmadı ertesı gun koyulaşmıştı
Bi sonraki testini bekliyorum :)Geçen seferde ilk böyle resımde belkli olmadı ertesı gun koyulaşmıştı
Ben gördümBi sonraki testini bekliyorum :)
ayy oynasana kızzzz ben göremedim geneeeeayyy gördüm inanki varsa yarın daha belirgin cıkar :))) insallah vardır insallaahh
ne gösteriyon elin kızınaBen gördüm
Hatta yanımda çalışan kıza da gösterdım :)
İnşallahbozuk değildir yarın koyulaşır
Sen görme zaten
Maalesef o burda konustuklarımızı okuyorne gösteriyon elin kızına
kimseye söylemiyoruzzz
anaaaa demeee yok ben demedim elin kızı diye teyzemin kızı dediMaalesef o burda konustuklarımızı okuyor
ajan
Ondna başka kimseye söylemek yok kocama bile
Onu sakladım görmedıanaaaa demeee yok ben demedim elin kızı diye teyzemin kızı dedi
kuzuummm inşallah vardır yarın net görerizz... :)Sen görme zaten
kuzuummm inşallah vardır yarın net görerizz... :)
heh iyi bariOnu sakladım görmedı
ayyyy aynenn nasıl olduu bu nasıl çektiysen öyle çek hep kuzuuumm bunda gördümm işte
açıyı ayarladık şimdi diğeri heyecanla çekilmişti .ayyyy aynenn nasıl olduu bu nasıl çektiysen öyle çek hep kuzuuumm bunda gördümm işte
Maşallah canım, benimde ilk testim öyleydi. Telefondan belli olmuyordu ama çıplak gözle görüyordum. Sonraki günlerde koyulasmaya başlamıştı.Görenler görmeyenlere göstersin :)
hee sankim ben neyin oluyosamaçıyı ayarladık şimdi diğeri heyecanla çekilmişti .
Elin kızı ayarladı
canımm sonraki testinee bakkk :)Maşallah canım, benimde ilk testim öyleydi. Telefondan belli olmuyordu ama çıplak gözle görüyordum. Sonraki günlerde koyulasmaya başlamıştı.
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah
Diğer testıme bektın mıMaşallah canım, benimde ilk testim öyleydi. Telefondan belli olmuyordu ama çıplak gözle görüyordum. Sonraki günlerde koyulasmaya başlamıştı.
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah
bu açı çok daha net oynamaya gerek yok dimi kız can09e ama isterseniz oynıyım yani