- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 27
Valla bende gördüm silik falan ama bencede sen kesin gebesin :)))))Aa şaşırttın gı benı
Sen bundan belirgin testimi görmediydin
Demekki sende profesyonelleştin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende gördüm silik falan ama bencede sen kesin gebesin :)))))Aa şaşırttın gı benı
Sen bundan belirgin testimi görmediydin
Demekki sende profesyonelleştin
Ben hicbakmadimAnlasildi herkes oraya bakmaya gitti sanirim
Sabah yaptıgımda yoktu canım akşam eve geldiğimde baktım çıkmıştı .Valla bende gördüm silik falan ama bencede sen kesin gebesin :)))))
Ya zaten cok erken dahaaa:))Sabah yaptıgımda yoktu canım akşam eve geldiğimde baktım çıkmıştı .
10 dk dan sonrasına inanmayın diyolar ya ..
Ya zaten cok erken dahaaa:))
ben artık test yorumlamıcamKız benimkine de bi daha bakın dün akşam ki testimde hayal çizgi gördüm ama dikkate almadım Eki Görüntüle 2223416 Eki Görüntüle 2223416
Benim içime doğdu 10dkya bes dkya bakmadim :)))Sabah yaptıgımda yoktu canım akşam eve geldiğimde baktım çıkmıştı .
10 dk dan sonrasına inanmayın diyolar ya ..
Hadi inşallah canım rabbım bana ve burdaki bütün arkadaşlara nasip etsinBenim içime doğdu 10dkya bes dkya bakmadim :)))
Çok çok amiin , bat 18i bekliyorum bendee az kaldiHadi inşallah canım rabbım bana ve burdaki bütün arkadaşlara nasip etsin
Amin insAllahHadi inşallah canım rabbım bana ve burdaki bütün arkadaşlara nasip etsin
Bat gevti miydi cnm sennOoff benim mod yerlerde keşke vermeseydim kanı bir anda gaza geldim belki çıkar diye
daha erken ki kuzum, değisebilir neleri okuduk burdaOoff benim mod yerlerde keşke vermeseydim kanı bir anda gaza geldim belki çıkar diye
Aşkolsun o kadar yorum yaptın bana gelince ben artık yorum yapmıyorum diyosun hıııben artık test yorumlamıcam
Deme kuzum böyle daha erken oldugu için belki öyle çıktı ..Ooff benim mod yerlerde keşke vermeseydim kanı bir anda gaza geldim belki çıkar diye
Gördü gördü ..Aşkolsun o kadar yorum yaptın bana gelince ben artık yorum yapmıyorum diyosun hııı