- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Orası öyle de insan merak ediyor işte :)geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin... sıkma canını sen de geç olsun güç olmasın, sağlıklı olduğunu bilelim yeter..cinsiyetin ne önemi var değil mi?
Sagol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle de insan merak ediyor işte :)geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin... sıkma canını sen de geç olsun güç olmasın, sağlıklı olduğunu bilelim yeter..cinsiyetin ne önemi var değil mi?
inşallah inşallah kuzum hepimizee :)İnşaallah canım, darısı sizlere ve tüm evlat isteyenlere olsun @yasminsay
bence normal herkeste kusma bulantı olmuyor biliyorsun... Raabim korusun güzel haberler alırız senden de arkadan da bizler geliyoruzzahahaha 3 çocuk anası
valla 2 haftadır çok rahattım yani, her şey normalmiş gibi düşündüm keyfini cıkardım. bi de her halükarda Allah korusun bi terslik bile olsa 7.-8. haftalar kesin bekleniyor. bakalım her şey normal mi gidince öğrenicem. hala ne mide bulantısı var ne ağrı sızı. sadece gaz ve şişkinlik var. normal mi ya sence?
ayy insallah. sen bi daha test yapsana yarın sabahbence normal herkeste kusma bulantı olmuyor biliyorsun... Raabim korusun güzel haberler alırız senden de arkadan da bizler geliyoruzz
Ben gördümmm
evet evet yarın yapıyım diyorum :) napimm bir daha alırız olmadı ya da direk kan veririm:)ayy insallah. sen bi daha test yapsana yarın sabah
sen naptın tekrar yaptın mı gebelik testindenn canım?Ben gördümmm
Sen bana sor .. Sankı ilk defa yaşıyorum .. İlkinde sankı daha sakındımayy çok heyecanlıyım klavye sesinden cins cins bakıyolareee
Çok normal herkesde bulantı olcak dıye bısey yok kuzumahahaha 3 çocuk anası
valla 2 haftadır çok rahattım yani, her şey normalmiş gibi düşündüm keyfini cıkardım. bi de her halükarda Allah korusun bi terslik bile olsa 7.-8. haftalar kesin bekleniyor. bakalım her şey normal mi gidince öğrenicem. hala ne mide bulantısı var ne ağrı sızı. sadece gaz ve şişkinlik var. normal mi ya sence?
Rabbım snaa da nasip etsın canım ..Ben gördümmm
Kuzum ben bugün bisey farkettim eşim işe giderken uyanıyorum idrarını yapıyorum sonra uyuyorum sonra tekrar kalktıgımda test yapyrum acaba ilk idrar sayılmıyor mu
hadi ya insallah senin de testinle oynarımevet evet yarın yapıyım diyorum :) napimm bir daha alırız olmadı ya da direk kan veririm:)
Yok canım bugün yapmadım sanırımgecende ilk idrar sayılmıyor benm kafam karıstıSen bana sor .. Sankı ilk defa yaşıyorum .. İlkinde sankı daha sakındım
Çok normal herkesde bulantı olcak dıye bısey yok kuzum
Rabbım snaa da nasip etsın canım ..
Yaptın mı tekrar test ?
sayılmıyor tabi ki. 2-3 saat beklemis oluyor. eşin işe gittikten sonra yapsana yarınKuzum ben bugün bisey farkettim eşim işe giderken uyanıyorum idrarını yapıyorum sonra uyuyorum sonra tekrar kalktıgımda test yapyrum acaba ilk idrar sayılmıyor mu
Yok canım bu sabah yapmadımsen naptın tekrar yaptın mı gebelik testindenn canım?
Ben sabah kalkıp hemen yapıyorum canım . İlk wc de ..Yok canım bugün yapmadım sanırımgecende ilk idrar sayılmıyor benm kafam karıstı
Bugün farkettm yaa o yüzden yapmadım of saf kafam benimsayılmıyor tabi ki. 2-3 saat beklemis oluyor. eşin işe gittikten sonra yapsana yarın
Ben eşim iş için kalktığında yaptım 7buuck gibi sonra uyudum az önce kalktımBen sabah kalkıp hemen yapıyorum canım . İlk wc de ..
Sende öyle yap .
Şuan yapsam buyuk ıhıtmalle hiçbişey çıkmaz ..
Aa evett sen o idrarinla yap. bat gunu farketmedi ama aksam yaptim cikmisti...Kuzum ben bugün bisey farkettim eşim işe giderken uyanıyorum idrarını yapıyorum sonra uyuyorum sonra tekrar kalktıgımda test yapyrum acaba ilk idrar sayılmıyor mu
Bat günüm benim cuma yada cumartesi gösteriyor programAa evett sen o idrarinla yap. bat gunu farketmedi ama aksam yaptim cikmisti...
Ahaha oynarsin evet ama artik varsa direk cikar siz de gorursunuzhadi ya insallah senin de testinle oynarım