Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana sabah yapmıştım, ben gördüm sende de çizgiyiAşkolsun o kadar yorum yaptın bana gelince ben artık yorum yapmıyorum diyosun hııı
inşallaahhh, iyi geceler :)Hadi iyi geceler kızlarr inşallah yarın silik çizgimle gelirim
canim bende sabah yaptim aksam baktim bu sekildeydiSabah yaptıgımda yoktu canım akşam eve geldiğimde baktım çıkmıştı .
10 dk dan sonrasına inanmayın diyolar ya ..
seninki daha da belirgin. varsa testin sabah ilk idrarla tekrar yapsana :)canim bende sabah yaptim aksam baktim bu sekildeydi
canim degilmi var ama iste saatler sonra cikti yani artik yoksa birdahaki ay testi yaptiktan 10 gun sonra cope aticam test markasi labquick acaba bazilarinda silik cikiyor bazilarinda cikmiyor bebek olmasada nedenseninki daha da belirgin. varsa testin sabah ilk idrarla tekrar yapsana :)
hicbir fikrim yok. ama bende bu marka negatifse hep negatifti. bi de az da olsa hcg algılamamış olsa neden çizgi çıkarsın ki?canim degilmi var ama iste saatler sonra cikti yani artik yoksa birdahaki ay testi yaptiktan 10 gun sonra cope aticam test markasi labquick acaba bazilarinda silik cikiyor bazilarinda cikmiyor bebek olmasada neden
canim gecenayda labquick cok cok silikti bata 3 varken boyle kasiklarima igne saplantilarida cok olmustu dedim kesin hamileyim 3 gun sonra adet olmustumhicbir fikrim yok. ama bende bu marka negatifse hep negatifti. bi de az da olsa hcg algılamamış olsa neden çizgi çıkarsın ki?
ben hiç yaşamadım ya. olabilir ama yine de :)canim gecenayda labquick cok cok silikti bata 3 varken boyle kasiklarima igne saplantilarida cok olmustu dedim kesin hamileyim 3 gun sonra adet olmustum
İnşaallah canımHadi iyi geceler kızlarr inşallah yarın silik çizgimle gelirim
canim cok saol cvplar icin insallah sag salim hayirlisiyla bebegini kucagina alirsinben hiç yaşamadım ya. olabilir ama yine de :)
gördüm gibiEki Görüntüle 2223409
Gerçekte görünüyorda burda gözüküyomu
17 ocakBat gevti miydi cnm senn
Bende senin gibi erken vermiştim 2 çıkmıştı kızlar hatırlar acele etme bende böyle üzülmüştüm olmadı demiştim17 ocak
Kiz naptin sen ben bile vermedim daha kan daha hicbisey bitmiş değil bence17 ocak
Aynen :)Bende senin gibi erken vermiştim 2 çıkmıştı kızlar hatırlar acele etme bende böyle üzülmüştüm olmadı demiştim
ayyy gördüm inanki varsa yarın daha belirgin cıkar :))) insallah vardır insallaahhGörenler görmeyenlere göstersin :)
Burda pek belli değil ama ben gördüm ..
geçende bat 5 ken böyleydi
Allahım nolur gelmiş olsun
Geçen seferde ilk böyle resımde belkli olmadı ertesı gun koyulaşmıştıayyy gördüm inanki varsa yarın daha belirgin cıkar :))) insallah vardır insallaahh