- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Aman Allahim goruyoruummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allahim goruyoruummm
subhanallah ilk defa görenlerAman Allahim goruyoruummm
Ya kusura bakma kuzum hayla sağten yazanlar goruyorum istemsiz rahatsiz oluyorum degisik bir takintim varEverett hala demek istedim
tabiki varO zaman haylaaa ümit var
Sonradan cikanlardan da gebe oldugunu ogrenenler var canimBenımde sabah yaptıgım test te silik çizgi çıkmış ama dikkate almıyorum
ama hiç olmasa çıkmaz ki.. ben sonradan çıkanlara inanıyorum sanki. bu zamana kadar negatif testlerimde hiç sonradan çıkmadı valla. hadi insallah vardır kızzBenımde sabah yaptıgım test te silik çizgi çıkmış ama dikkate almıyorum
İnanamıyorum
Bende almiorum cnm yaBenımde sabah yaptıgım test te silik çizgi çıkmış ama dikkate almıyorum
Cidden miSonradan cikanlardan da gebe oldugunu ogrenenler var canim
Valla burda okudum buranin yalancisiyimmm:)Cidden mi
Keske sabretseydim sabah yapsaydim ya ah bu ben pqzartesiye kadar nasil beklicem bilmemValla burda okudum buranin yalancisiyimmm:)
Testim birden fazla olsaydi bende yapardimKeske sabretseydim sabah yapsaydim ya ah bu ben pqzartesiye kadar nasil beklicem bilmem
Sen benı görmesen kandırırdım siziKIZLAAARR bu arada aramizda unluler varmisss haydi soyleyin hanginiz unlu hatta 2 tanesi coook unluymus
ay hep düşünmüşümdür acaba ünlülerin hesabı varmı diye ahahah. pelin akil mesela onu buraya cok yakıstırıyorum pelin akil bunu görüyorsan beğenKIZLAAARR bu arada aramizda unluler varmisss haydi soyleyin hanginiz unlu hatta 2 tanesi coook unluymus
ay valla da gördümmmmEki Görüntüle 2223409
Gerçekte görünüyorda burda gözüküyomu
bu bilgiye nerden sahip oldunKIZLAAARR bu arada aramizda unluler varmisss haydi soyleyin hanginiz unlu hatta 2 tanesi coook unluymus
evet, kendim gibi sevindim inankiEvet yaaa çok seviyorum onu :))
İkizi olcak şimdi maşallaahhh
Sen her türlü görüyon zatenay valla da gördümmmm