Regl olmayı çok istiyorum şuan bakalım nasipsanırım bittikten sonra 7 8 günde demişlerdi canım..
olursun hemen inşallah..Valla
Regl olmayı çok istiyorum şuan bakalım nasip
sağol canım benim senin minnoş da sağlıkla sıhhatle tamamlasın yolunuayy kız mı
maşallah, sağlıkla gelsin fıstık
olması gereken siliklikte bence... artık sen ovu yapma bence asıl sen gönder hayrına birineİnşallah inşallahbuda ovu bugün ki
Seni seniolması gereken siliklikte bence... artık sen ovu yapma bence asıl sen gönder hayrına birine
kız ciddi söyledimm ben hayrına ver birine yapma senlik değil bu lh takibi.. benceeSeni seni
insallah kuzu dua et bana dasağol canım benim senin minnoş da sağlıkla sıhhatle tamamlasın yolunu
bakalım yapabilcek miyim
hayır o değil kendi derdimize düştük seni unuttuk kuzumm ssana da az kaldıı 1 hafta kuzuşu görmeye sana da nasip olsun inşallah pıt pıtı görmeeekinsallah kuzu dua et bana da
yaparsın gayrı varsa cıkar zaten geç döllenme ihtimali de yokbakalım yapabilcek miyim
ay evet haftaya salı nasipse. beklentimi yüksekte tutmuyorum canım belki duyamayabilirim panik yok ama keseyi mutlaka görürümhayır o değil kendi derdimize düştük seni unuttuk kuzumm ssana da az kaldıı 1 hafta kuzuşu görmeye sana da nasip olsun inşallah pıt pıtı görmeeek
eee bu kadar israr üzerine daha naza çekme artık tamam bugün geçti yarın sanah bekliyoruz değil mi kızlarbakalım yapabilcek miyim
görürsün görürsün..ay evet haftaya salı nasipse. beklentimi yüksekte tutmuyorum canım belki duyamayabilirim panik yok ama keseyi mutlaka görürüm
yok kızz vallaha naz değileee bu kadar israr üzerine daha naza çekme artık tamam bugün geçti yarın sanah bekliyoruz değil mi kızlarH E morcivertkedi Darkgod
Yap yap yap
eveeetteee bu kadar israr üzerine daha naza çekme artık tamam bugün geçti yarın sanah bekliyoruz değil mi kızlarH E morcivertkedi Darkgod
aynen pozitif düşünüyorum şu günleri kendime zehir etmenin anlamı yok :)görürsün görürsün..olumsuz düşünmek yook kuzum