Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gebesındır canım belırtı varmı ?
iki gün önce göğüs uçlarım bi hassaslaştı idrarda farklılıkvar sanki hem koyu hem de kokusu farklı bunlar belirti mi bilmiyorum çünkü ben bi öncekinde hiç belirti yaşamadım sadece bat geçtikten sonra göğüslerim bi dolgunlaştı sızı oldu gece uykularım kaçtı uyku uyuyamıyordum iki gündür yine uyuyamıyorum ama bakalım sen de var mı herhangi bi belirti

iki gün önce göğüs uçlarım bi hassaslaştı idrarda farklılıkvar sanki hem koyu hem de kokusu farklı bunlar belirti mi bilmiyorum çünkü ben bi öncekinde hiç belirti yaşamadım sadece bat geçtikten sonra göğüslerim bi dolgunlaştı sızı oldu gece uykularım kaçtı uyku uyuyamıyordum iki gündür yine uyuyamıyorum ama bakalım sen de var mı herhangi bi belirti
Sadece kasıklarım agrıyo onun harıcınde hıcbır belırtım yok . Diğer gebeliğimde bata 3 varken kasıık ağrım olmustu bide bat gectıkten sonra memikler buyuyup hassaslaşmıştı .

uykumda sıkıntı yok benim... :nazar::dondurma: uçlarda gereksiz bir hassasiyet var evett dolgunluk da söz konusu...:KK49: bel ağrısı yavaştan var gibii... Ay Allahım yaaa :KK70:

X