- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
İnşallah gebesındır canım belırtı varmı ?ben biraz üzülürüm malum yaş ileri korkum artıyor ya olmazsa diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gebesındır canım belırtı varmı ?ben biraz üzülürüm malum yaş ileri korkum artıyor ya olmazsa diye
iki gün önce göğüs uçlarım bi hassaslaştı idrarda farklılıkvar sanki hem koyu hem de kokusu farklı bunlar belirti mi bilmiyorum çünkü ben bi öncekinde hiç belirti yaşamadım sadece bat geçtikten sonra göğüslerim bi dolgunlaştı sızı oldu gece uykularım kaçtı uyku uyuyamıyordum iki gündür yine uyuyamıyorum ama bakalım sen de var mı herhangi bi belirtiİnşallah gebesındır canım belırtı varmı ?
Sadece kasıklarım agrıyo onun harıcınde hıcbır belırtım yok . Diğer gebeliğimde bata 3 varken kasıık ağrım olmustu bide bat gectıkten sonra memikler buyuyup hassaslaşmıştı .iki gün önce göğüs uçlarım bi hassaslaştı idrarda farklılıkvar sanki hem koyu hem de kokusu farklı bunlar belirti mi bilmiyorum çünkü ben bi öncekinde hiç belirti yaşamadım sadece bat geçtikten sonra göğüslerim bi dolgunlaştı sızı oldu gece uykularım kaçtı uyku uyuyamıyordum iki gündür yine uyuyamıyorum ama bakalım sen de var mı herhangi bi belirti
eveeettt durduğun hata bence
tamam ama gönderirsiniz artık Elçinle beraber :))eveeettt durduğun hata bence
ayyy heyecanlandırdınız yaauuYAP YAP YAP YAP
en kötu bıde gunude yaparsın bak çizgiyi gördün denemek için eczaneden bır tanecık daha alırsın :)
Yeterkı çizgi çıksın kızzzz ben sana kargolarım
hemen özelden adres ver yarın göndereyim sana kuzum aşkolsun sen yap yeter kitamam ama gönderirsiniz artık Elçinle beraber :))
uykumda sıkıntı yok benim... uçlarda gereksiz bir hassasiyet var evett dolgunluk da söz konusu... bel ağrısı yavaştan var gibii... Ay Allahım yaaaiki gün önce göğüs uçlarım bi hassaslaştı idrarda farklılıkvar sanki hem koyu hem de kokusu farklı bunlar belirti mi bilmiyorum çünkü ben bi öncekinde hiç belirti yaşamadım sadece bat geçtikten sonra göğüslerim bi dolgunlaştı sızı oldu gece uykularım kaçtı uyku uyuyamıyordum iki gündür yine uyuyamıyorum ama bakalım sen de var mı herhangi bi belirti
ayy canım sağol bilirim gönderirsin Elçin de öylehemen özelden adres ver yarın göndereyim sana kuzum aşkolsun sen yap yeter ki
Kız Hadiiiiayy canım sağol bilirim gönderirsin Elçin de öyle
yap yap yap yap
Özelden adres gonder yada en yakın aras kargo şubesı söyle oraya gönderım adresın gözükmesin istiyosantamam ama gönderirsiniz artık Elçinle beraber :))
kızz şimdi işteyimm akşam da yapmayım... yarın sabah bakarız duruma göreHadi
Kız Hadiiii
tamam yarın sabah bakarız artık duruma göre kuzumm piskolojime göreyap yap yap yap
Özelden adres gonder yada en yakın aras kargo şubesı söyle oraya gönderım adresın gözükmesin istiyosan
Bende uzun zamandır ovu yapmıyorum gibi hisseddim bu baktım daha dün yapmışım şimdi yapasm geldi ilaç biteli dördüncü gün bitiyor hala gelen giden yokkızz şimdi işteyimm akşam da yapmayım... yarın sabah bakarız duruma göre
sanırım bittikten sonra 7 8 günde demişlerdi canım..Bende uzun zamandır ovu yapmıyorum gibi hisseddim bu baktım daha dün yapmışım şimdi yapasm geldi ilaç biteli dördüncü gün bitiyor hala gelen giden yok
Canım bende hep üç dört beş de gelir sürekli böyle oluyorum peki pik den sonra silik test nasıl olmalı baya 6-7-8 gün geçti galibasanırım bittikten sonra 7 8 günde demişlerdi canım..