- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
eee bu kadar israr üzerine daha naza çekme artık tamam bugün geçti yarın sanah bekliyoruz değil mi kızlar H E morcivertkedi Darkgod
yAP YAP YAP YAP
Ben zaten yapıyorum her sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee bu kadar israr üzerine daha naza çekme artık tamam bugün geçti yarın sanah bekliyoruz değil mi kızlar H E morcivertkedi Darkgod
en güzeli kuuzm düşünsende düşünmesende olan oluyo çünküaynen pozitif düşünüyorum şu günleri kendime zehir etmenin anlamı yok :)
hadi bakalım hayırlısı kuzuuumyAP YAP YAP YAP
Ben zaten yapıyorum her sabah
Benım şuan çıkmıyo ama sende çıkarhadi bakalım hayırlısı kuzuuum
aynen öyle nasipten öteye gidemiyoruz gerçekten. senin de mesela bebeğinin nasibi o kadarmış, ömrü o kadar biçilmiş. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeen güzeli kuuzm düşünsende düşünmesende olan oluyo çünkü
Öyle kuzum aynenaynen öyle nasipten öteye gidemiyoruz gerçekten. senin de mesela bebeğinin nasibi o kadarmış, ömrü o kadar biçilmiş. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Testın yokmu ?Herkese selamm
Sayfalara hızlıca göz attım herkes test heyecanında ne güzel
H E kuzum yeni batı ancak 3 şubat diye tahmin edebiliyorum iyice dengem bozuldu maalesef
Yarın doktora gitmem lazım çünkü 2 gün süren reglim bitmiş ve bu genç kizligimdan beri bir ilk benim için
Normalde aşırı sancım olurdu ilk 2 gün ama sadece Cuma gecesi sancım oldu bu defa.Bi yanım hala acabamı diyor haliyle
Umut kırmızılar gelmiş geçmiş hala bitmiyor
Testim bitmişti aksi gibi bugün kızım evde okula gitmedi hasta olduğu için. Şimdi alsam anlayacak ve hakkaten kızıyor bana bildiğinizTestın yokmu ?
Varsa çıkar elbette ?
ben ağlarım kesin duyuncadvtb Canım senin yaş kaç merak ettim
morcivertkedi inşallah kalp sesini de duyarsın haftaya.Dünyanın en güzel sesi
evet bakıcak muhtemelen, bakmasa bile sen talep et. hem kanda daha iyi cıkar. buraya yaz gidince :)Testim bitmişti aksi gibi bugün kızım evde okula gitmedi hasta olduğu için. Şimdi alsam anlayacak ve hakkaten kızıyor bana bildiğiniz
Doktor hcg bakar diye de almadım acikcasi
Ah ne guzel heyecanlar.ben ağlarım kesin duyunca
aynen haklısın ozaman ben yenı bat girmiyorum :)Testim bitmişti aksi gibi bugün kızım evde okula gitmedi hasta olduğu için. Şimdi alsam anlayacak ve hakkaten kızıyor bana bildiğiniz
Doktor hcg bakar diye de almadım acikcasi
Inşallah.aynen haklısın ozaman ben yenı bat girmiyorum :)
Hayırlı haberlerle gelirsin belki
Melekcim inşallah hamilesindir.... ya da bir sorunun yoktur....can09e Test yaparsan beni etiketle olurmu.Bu ara biraz huzursuzsun bi bakınıp çıkıyorum kimseyi germemek için .
Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum heyecanla