- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de öyle yap .gecikmesini beklemek istiyorum. beni korkutmasınlar değerin çok az diye. pazartesi gidebilirim. sonra çarşamba bir daha kan verip artışını kontrol ederim. zaten o zamana kadar adet görürsem kimyasal demektir.
Bende yapmıştımay şu takvimde çok hevesim vardı hemen yaptım görgüsüz gibi ahahahaha
evet ben de aynı fikirdeyim. keseyi kalp atışıyla beraber görmek istiyorum, o yüzden ilk kontrol için de beklicem.Bence de öyle yap .
Ben şahsen diğer gebeliğimden çok ders çıkardım .
Hamile olsam dahı gitmicem bir süre . En az 6 haftalığa kadar ..
Ve asla 3 ay olmadan kimseye hamıleyım demicem .
Benı en çok o süreç yordu ..
Aslında bekledım baya 6-7 haftaya kadar söylemek için ama yine de erkenmiş ..
İnşallah canım dualarında bızlerı unutmaevet ben de aynı fikirdeyim. keseyi kalp atışıyla beraber görmek istiyorum, o yüzden ilk kontrol için de beklicem.
inşallah hepiniz sırayla bu haberi verin
ahaha ben de senden heves edip yaptımdı totem diye.. Allah beni napmasın sonra geri kaldırması zulümdüBende yapmıştım
Ne görgüsüzlüğü canım sonuna kadar hakedıyorsun
Topiğimin ilk gebesii
herkes hakediyor eminim, ama ben baya hakettim yani kaç aydır topiklerde herkes hamile ben yerimde sayıyorum üzülüyordum. sonra hamilelik topiklerini bıraktım kaç ay.Bende yapmıştım
Ne görgüsüzlüğü canım sonuna kadar hakedıyorsun
Topiğimin ilk gebesii
İnşallaahhherkes hakediyor eminim, ama ben baya hakettim yani kaç aydır topiklerde herkes hamile ben yerimde sayıyorum üzülüyordum. sonra hamilelik topiklerini bıraktım kaç ay.
hadi ayağımı sürüyorum peşimden gelin
Ben bu sefer hiçbirşeyı erken yapmıcamahaha ben de senden heves edip yaptımdı totem diye.. Allah beni napmasın sonra geri kaldırması zulümdü
sürpriz yapıp erken gelirse ağustos annesi olurum kızİnşallaahh
Eylül annesi oldun yaa ne güzel
Ama süpriz yapıp erken gelırse ekim de olabilirsin
Allah tekrar yaşatmasın çok üzücüBen bu sefer hiçbirşeyı erken yapmıcam
Sen bide benı düşün kaldırırken
Daha uyanamadım çaktırmasürpriz yapıp erken gelirse ağustos annesi olurum kız
her türlü başak burcu gibi görünüyor. çok severim başakları, hatta çok sevdiğim birinin doğum günü 6 eylül :)
ayy tövbe ya daha belli olmayan şeye burç biçiyorum.
Rabbım hiç kimseye yaşatmasın hiiçççAllah tekrar yaşatmasın çok üzücü
bu ay haberlerini ver insallah sen de
Tam ben diycektim demis zatenDaha uyanamadım çaktırma
Aynen ne yasadinsa hissettim kuzum.. ama ben mayis kurtajimda kendimi listeye koydurmadim takvim de yapmadim gene gitti her sey olacagina variyor canim.Ben bu sefer hiçbirşeyı erken yapmıcam
Sen bide benı düşün kaldırırken
Öyle canım öyle .Aynen ne yasadinsa hissettim kuzum.. ama ben mayis kurtajimda kendimi listeye koydurmadim takvim de yapmadim gene gitti her sey olacagina variyor canim.
Tam ben diycektim demis zaten
aminnRabbım hiç kimseye yaşatmasın hiiççç
Senın düşük varmıydı ?
Ovv hadi hayirli ugurlu olsunÖyle canım öyle .
Rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesın ..
Dün akşam ilk siftahımızı yaptık
Ama bu sefer ilişki bittikten sonra ayaklarımı havaya falan kaldırmadım