- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
haha valla azim mi bilemem de daha çocuğun düştüğü gün kan testi yapmam biraz talihsiz olmuştu :)Aynen yaa ama masallah iyi azmettin:))
Amin canim insallah hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha valla azim mi bilemem de daha çocuğun düştüğü gün kan testi yapmam biraz talihsiz olmuştu :)Aynen yaa ama masallah iyi azmettin:))
Amin canim insallah hayirlisiyla
İlahıı yaa senı sakinleştirmeye çalışıyorduk Daha erken diyehaha valla azim mi bilemem de daha çocuğun düştüğü gün kan testi yapmam biraz talihsiz olmuştu :)
wiha02 canım bu konuda bilgin varmı ?Pik olmadan siliklesmesi normal mi
Bende cok koyu gormuyorum.. ama benimki rezerv azligiyla ilgili diye dusunuyorum..Pik olmadan siliklesmesi normal mi
kuzum iki ihtimal var birincisi herkesin ki kopkoyu olacak diye bişey yok belki koyulaştı silikleşti yani pik olmuştur
sorma ya zaten erken öğrendim diye zaman geçmiyo şimdiİlahıı yaa senı sakinleştirmeye çalışıyorduk Daha erken diye
Darkgod Canım bak arkadaş böyle demiş .. Sen doktora muayene olmuşmuydun ? Yumurta rezev durumları nasılmış ?kuzum iki ihtimal var birincisi herkesin ki kopkoyu olacak diye bişey yok belki koyulaştı silikleşti yani pik olmuştur
ikincisi yumurtlama sıkıntısı olanlarda sürekli silik gösteriyo tam koyulaşmıyo
Fazla değerlendiremedim derken birliktelik hiç olmadımı ?Demek ki dün pik oldu dün de çok fazla değerlendirmedim ama
Rabbım inşallah hepimize nasip eder canım .meraba canm bende 2019 annesi olmak istiyorum artik
Dün bir defa oldu birliktelikFazla değerlendiremedim derken birliktelik hiç olmadımı ?
Bir önceki gun yaptıysan spermler sağlıklıysa belirli bir saat aralığında yaşıyor ya inşallah tutunmuştur yavrun sana
5 yıllık evliyim hamile kaldım ama düşükle sonuclandi kilom fazla verip öyle daha kolay olur diyorum ama korunmuuorum 3 yıldır istiyoruz bat 18ocak hiç kullanamdim ovu testiRabbım inşallah hepimize nasip eder canım .
Bat nedır ?
Ovulasyon testı yapıyormusunz ?
Ne zmndır evlisin ?
Ne süredir istiorsun
Ay ne sordum
Bence gayet güzel bir rakam .Dün bir defa oldu birliktelik
İnşallah topiğim uğurlu gelir canım ..5 yıllık evliyim hamile kaldım ama düşükle sonuclandi kilom fazla verip öyle daha kolay olur diyorum ama korunmuuorum 3 yıldır istiyoruz bat 18ocak hiç kullanamdim ovu testi
evet canmİnşallah topiğim uğurlu gelir canım ..
Düşüğün kürtaj mı ?