- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
çift çizgiyi görmeden önce demi bu ?Bu da benim 9.gun yaptigim durdukca sarardi amaEki Görüntüle 2218615
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çift çizgiyi görmeden önce demi bu ?Bu da benim 9.gun yaptigim durdukca sarardi amaEki Görüntüle 2218615
bu ay işte adetten sonra yaptığım tek ovu testi.. 9.günüm 21 aralıktaçift çizgiyi görmeden önce demi bu ?
Tek test mı yaptınnn ..bu ay işte adetten sonra yaptığım tek ovu testi.. 9.günüm 21 aralıkta
sen doğurgan kadınsın normal bence... ben artık yaşımı başımı almışım normal pik olması gereken günde bile çok koyu yakalayamadımTek test mı yaptınnn ..
Ben sürkeli yapıyorsun sandım
Ya benımki 7.gun için çok koyu değil mi
Hatırlasan adetten önce de sana 2 tane ovu göndermıstım . Onlarda koyuydu. Biri açılıyodu
İnşallah bir sıkıntım yoktur ya ..
Kiminkine baksam baya silik 7. gunde
Doğurgan kadın mıyım ben mısen doğurgan kadınsın normal bence... ben artık yaşımı başımı almışım normal pik olması gereken günde bile çok koyu yakalayamadım
ama ben de demiştim ya elimde 3 tane kaldı falan diye 1ini 21inde yaptım 2 tane kaldıTek test mı yaptınnn ..
Ben sürkeli yapıyorsun sandım
öylesin tabi ilk denemede hamile kaldın???Doğurgan kadın mıyım ben mı
Onu görmedım canım .ama ben de demiştim ya elimde 3 tane kaldı falan diye 1ini 21inde yaptım 2 tane kaldı
bir ovu gününde yaparım bir de silindiğini anlamak için yaparım demiştim
Öyle ama ne bilim olumsuz sonuclandı ya hep kendımde sıkıntı var gıbı gelıyoöylesin tabi ilk denemede hamile kaldın???
öyle düşünme artık.. benim de ilk gebeliğim böyle sonuçlandı, kuzum gümbür gümbür geldi..Öyle ama ne bilim olumsuz sonuclandı ya hep kendımde sıkıntı var gıbı gelıyo
Doğurganım uleynöyle düşünme artık.. benim de ilk gebeliğim böyle sonuçlandı, kuzum gümbür gümbür geldi..
ben sağlıklı bir bireyim, doğurganım tamım de
sıkıntı var gibi geliyor değil..
ahahhaha aferin kıssDoğurganım uleyn
Bende bu ay umut yok gibi
maşallah sanaöylesin tabi ilk denemede hamile kaldın???
Ben degil ben degilmaşallah sana
ben ailem dahil çevreme yeni söyledim 4ay bitmek üzere düşün.Bence de öyle yap .
Ben şahsen diğer gebeliğimden çok ders çıkardım .
Hamile olsam dahı gitmicem bir süre . En az 6 haftalığa kadar ..
Ve asla 3 ay olmadan kimseye hamıleyım demicem .
Benı en çok o süreç yordu ..
Aslında bekledım baya 6-7 haftaya kadar söylemek için ama yine de erkenmiş ..
ayy dün gibi sizin test yaptığınız günler.. 4 ay he maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben ailem dahil çevreme yeni söyledim 4ay bitmek üzere düşün.
yaramdan çok sorandan bıktım dememek için
sağol kuzum darısı sağlıkla sıhhatle sizlere olsun. zaman dediğin ne ki koca 4 ayı yemek üzereyim. çok güzeldi ama ya o konuşmalarımız telaşlarımız benim kan testimin 2 çıkmasıayy dün gibi sizin test yaptığınız günler.. 4 ay he maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aynen yaa ama masallah iyi azmettin:))sağol kuzum darısı sağlıkla sıhhatle sizlere olsun. zaman dediğin ne ki koca 4 ayı yemek üzereyim. çok güzeldi ama ya o konuşmalarımız telaşlarımız benim kan testimin 2 çıkması