- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
şuan beyim dirilis izliyor bende yatakta kulağımda kulaklık ohhh ruhum da dinleniyor bedenim de :)Yormasaydin kendini.. ayaklari uzat dinlen biraz bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan beyim dirilis izliyor bende yatakta kulağımda kulaklık ohhh ruhum da dinleniyor bedenim de :)Yormasaydin kendini.. ayaklari uzat dinlen biraz bari.
daha daha güzelleri senin olsunnn
Herkes istanbulda olsa ben gelirdim kuzenim orda sikinti olmazdi :)istanbullular bi otobüs ayarlar geliriz ahahhaha
ankarada kimsem yok ama burda kimle tanışsam ankarada oturuyor aslında bi sürü kapım var yani..Herkes istanbulda olsa ben gelirdim kuzenim orda sikinti olmazdi :)
Bir kapin da ben olurum canim..ankarada kimsem yok ama burda kimle tanışsam ankarada oturuyor aslında bi sürü kapım var yani..
istanbula gelirsen beklerimBir kapin da ben olurum canim..
Canim.tesekkur ederim insallah..istanbula gelirsen beklerim
özellikle uçakla gelicek olup sabiha gökçene inecek olursanız haberim olmazsa valla darılırım
çatlamış sanırım insallah tutmuştur :)Kola felan içtim ama gene de bı yapım dedim galiba catlamis
Tutarsa adet olmam sanırım demi çünkü öbüründe öyle olmuştuçatlamış sanırım insallah tutmuştur :)
Aslıhan yazıcıoğlu koru hastanesinde keşke bende ankarada olsaydım dediğim tek kadın doğumcu nolursun bir deneAnkaradayım ben canım.
Gercekten cok yakinmissBende hadımkmyde oturyorum çok yakınız :)
Merhaba canım hoşgeldin adetlerin düzenliyse güzel bir zamanda başlamışsın testi yapmaya eğer 11 e kadar sıvı almıyorsanda testi tam doğru yapmışsın canım testlerini bizlede paylaşırsan hergün burda değerlendiririzMerhaba benim bat 23 ocak, bende ovulasyon testi yapıyorum ancak ilk deneyisim sanki çok bilinçsizce yapıyormuşum gibime geliyor regl üzerinden 4 gün geçti her sabah deniyorum böyle mi olmalı ? Sabah 7 buçuk 8 gibi ilk wc gidiyorum sonra 11 de gidince yapıyorum testi . Yanlışsa yardımcı olur musunuz
Ben 25 canım seninYaslar kac bu arada
26 benimdeBen 25 canım senin