cok yakınız oraya da. artık ayda yılda 2-3 gelinPendikte eşimin teyzesı ve ananesı var ..
Oraya da ayda yılda 1 geliriz :)
Kurtköy civarlarında onların evleri
İnşallah canım yaa birgun ayarlarızcok yakınız oraya da. artık ayda yılda 2-3 gelin
Ayyyy :)))))))Heyecandan ovu testımı suyun içine düşürdüm
Geçmiş olsun
Artık kahvaltımı yapayım yıne yapcam saat 13 gibi
Allahtan bugun yanıma 2 tane almıştım
Allahım komedıydı ya ..
ayy dün instagramda gördüm neslihan alanın medicale gittiğini. medical şuan bizi aşarAda tıp da mükemmel ötesi dr vardı Neslihan Alan, geçen hafta Medical e transfer oldu çok üzldğm hatta bizim özel sigortanın tek geçmediği yer medicalemsey de Gülcan hn a gittim ben hep, doğum falan herşey oldu hatta çok güleryüzlü falan. Ama pendiğin en en iyi 2 dr u var Neslihan Alan ve Bahar hanım ikisi de Medical e transfer oldular maalesef .. ben de yine emsey e giderim herhalde bişey olursa
yaaaaaHeyecandan ovu testımı suyun içine düşürdüm
Geçmiş olsun
Artık kahvaltımı yapayım yıne yapcam saat 13 gibi
Allahtan bugun yanıma 2 tane almıştım
Allahım komedıydı ya ..
İnşallah canımCanım kan vermem yasakDoktorum gebelik testı yao gel dedi . Tabı ben hemen gitmicem
İyi yapmışınız cnaım aslında en güzeli böyle inşallah güzel hbaerler alırsınız
Yok canım ben bi tek ersoy a gitmedim çok soğuk bir hastane geldi orası bana ya 1 kere kuzenin doğumuna gitmiştim ama memnun kalmamıştı pek ama hangi dr du unuttum şu an ismini. İyice araştır sen canım hangisi sıcak gelirse ona gidersin bi bakarsınayy dün instagramda gördüm neslihan alanın medicale gittiğini. medical şuan bizi aşarneslihan alana yüzyıldayken arkadaşım gitmişti çok memnundu. ersoy aysegül hanımı duydun mu?
ben pendik medikalparka gidiyorum hep görüşleriniz nedirAaaa pendikte ki tüm hastaneler benden sorulur canımm bak adamına denk geldinnhepsine gittim çok şükür tüm dr ları tanıyorum
Eşim o hastaneye cihaz satıyor canım .. Cihazları çok iyiben pendik medikalparka gidiyorum hep görüşleriniz nedir
aynen iyice araştırmak lazım. sağol canımYok canım ben bi tek ersoy a gitmedim çok soğuk bir hastane geldi orası bana ya 1 kere kuzenin doğumuna gitmiştim ama memnun kalmamıştı pek ama hangi dr du unuttum şu an ismini. İyice araştır sen canım hangisi sıcak gelirse ona gidersin bi bakarsın
evet ultrason cihazları filan çok iyi 12 haftada hemen cinsiyeti filan söylediler daha önce çalıştığım hastaneden biliyorum maslak acıbademde bile bir profta vardı o cihazdanEşim o hastaneye cihaz satıyor canım .. Cihazları çok iyi
benimde evim sapanbağlarında sen neresinde oturuyorsuncok yakınız oraya da. artık ayda yılda 2-3 gelin
muayene ücreti ne kadar canım medical parkınevet ultrason cihazları filan çok iyi 12 haftada hemen cinsiyeti filan söylediler daha önce çalıştığım hastaneden biliyorum maslak acıbademde bile bir profta vardı o cihazdan
bizim sigorta olduğundan tam ücreti bilmiyorum ama 100 sanırımmuayene ücreti ne kadar canım medical parkın
her gün ataşehire mi gidiyosunbenimde evim sapanbağlarında sen neresinde oturuyorsun
Bende geçen gebeliğim gaziosmanpaşa medical parka gittim . Benım doktorun muayene ücreti 150 ydi . Bize indireim yapıldı eşim eski çalışan dıye 75 ödüyorduk .muayene ücreti ne kadar canım medical parkın
doğumu sordun mu pekibizim sigorta olduğundan tam ücreti bilmiyorum ama 100 sanırım
ay aşırı da pahalı değil yani. ben daha fazla tahmin etmistim.Bende geçen gebeliğim gaziosmanpaşa medical parka gittim . Benım doktorun muayene ücreti 150 ydi . Bize indireim yapıldı eşim eski çalışan dıye 75 ödüyorduk .
Seçtiğğin doktora göre muayene ücretı oluyor dıye bılıyorum 150 100 arası
evet canım ekmek parası napalımher gün ataşehire mi gidiyosun
formula 1 tarafında bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?