Bende anadolu yakasındayım canım ataşehir tarafındayımAvrupa yakasındayım Hadımköy canım . Sen ?
Günaydınn canım hayırlı cumalarGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
sık sık gelırız anadolu yakasına özellikle kadıköy - üsküdar :)Bende anadolu yakasındayım canım ataşehir tarafındayım
Hayırlı cumalarGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
at kız yapıncaayy heyecandan ölcem
Gören sanır beta yapıyorum
Gel gebelik kanlarını bizim sağlık ocağında verelim batlarımız yakınsık sık gelırız anadolu yakasına özellikle kadıköy - üsküdar :)
Eşimin kuzenleri orda
İlkti biz eşimle istedik onu öğrenmeden düşünmüyoruz dedik ayni şeyleri yaşamak zor olacak çünküİlk kaybın mı canım ?_
Benım ilkti ama ben test yaptırmadım .. Doktorum sen sağlıklısın bebekte sıkıntı vardı dedi . Önermedi ..
Rabbım inşallah kimseye yaşatmaz
Ablamlar orda oturuyor :) bizde Pendik tarafındayız. Avrupa yakasından gelin geldim bu tarafaBende anadolu yakasındayım canım ataşehir tarafındayım
ay bende pendik tarafındaAblamlar orda oturuyor :) bizde Pendik tarafındayız. Avrupa yakasından gelin geldim bu tarafa
Aa komşu çıktıkay bende pendik tarafında
evet evet hadi sende hamile ol da hastane doktor konusalımAa komşu çıktık
Kurtköy tarafındamısın canım biz e5 teyiz geçici taşındık şu an normalde hemen pendik köprüsü arka taraftaydık, şu an safaş ın arka tarafındayızsabiha gökçene 10 dk mesafedeyiz yolunuz düşerse gelin bi çayımı kahvemi için
formula 1 pistini biliyor musun? o taraftayız iste bizKurtköy tarafındamısın canım biz e5 teyiz geçici taşındık şu an normalde hemen pendik köprüsü arka taraftaydık, şu an safaş ın arka tarafındayız
Aaaa pendikte ki tüm hastaneler benden sorulur canımm bak adamına denk geldinnevet evet hadi sende hamile ol da hastane doktor konusalım
bana kimi önerirsin? hem hastane hem doktor acısındanAaaa pendikte ki tüm hastaneler benden sorulur canımm bak adamına denk geldinnhepsine gittim çok şükür tüm dr ları tanıyorum
Anladım canım olsun yakınız yine de. Emsey e gidiyoruz biz çoğunlukla, oğlumda orda doğduformula 1 pistini biliyor musun? o taraftayız iste biz
Canım kan vermem yasakGel gebelik kanlarını bizim sağlık ocağında verelim batlarımız yakın
İyi yapmışınız cnaım aslında en güzeli böyle inşallah güzel hbaerler alırsınızİlkti biz eşimle istedik onu öğrenmeden düşünmüyoruz dedik ayni şeyleri yaşamak zor olacak çünkütabi ki Rabbim yine nasip ederse nasip deriz dayaniriz yine ama öğrenmeden bir sebebi varsa ve önlem alabiliyorsak niye ogrenmeyelim ki benim biraz eşim de morfoloji sıkıntısı vardı yani sperm lerinde hasar vardı onla alakalı olabilir yada genetik faktörler olabilir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Ada tıp da mükemmel ötesi dr vardı Neslihan Alan, geçen hafta Medical e transfer oldu çok üzldğm hatta bizim özel sigortanın tek geçmediği yer medicalbana kimi önerirsin? hem hastane hem doktor acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?