- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben sabahları yapıyorum canım .ayy bende mi sabaha dönsem dün akşam 7 buçukta yapmıştım
Dün ovu yerıne beta alınca sabah yapamamıştım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabahları yapıyorum canım .ayy bende mi sabaha dönsem dün akşam 7 buçukta yapmıştım
Bende bittiği günden beri yapıyorumCanım ben 28eylülde kürtaj oldum 11gün kanamam oldu 8ekimde bitti 12-13 ekimde lekelenmem oldu 26 ekimde regl oldum 2gün sürdü bitti. Daha sonra 19kasımda 6gün çok kanamalı adet oldum. Bide şimdi. 5gün sürdü bugün bitti. Ben bittiği gün ilişkiye başladığım için ovülasyon testlerine gerek duymuyorum
Bende haftasonu geç kalkıyorum diye akşam başlamıştım ama böylede gün geçmiyorBen sabahları yapıyorum canım .
Dün ovu yerıne beta alınca sabah yapamamıştım :)
Dün valla piki görmüşcesine yaptıkbence baya pike yakın olcak senin ki. bugün yarın çatlar.
@can09e dediği gibi cidden doğurgan kadınsın
Bende bittiği günden beri yapıyorum
İlk defa bu ay denedım yumurtluyormuyum dıye meraktan yapıyorum yanı
Benım kürtajdan sonra kanamam olmadı az az lekelenmelerım oldu ..
Sen sanırım korundun demi 3 ay falan ?
pik olup silikleşince bat tarihini değiştirirsin. silikleştikten sonra 14 gün sayarız. çünkü ordaki bat tarihiyle uyumlu olmayacakDün valla piki görmüşcesine yaptık
Bugun heyecanlıyım acaba pik oldumu ..
11 gunum bugun .. Normal uygulamada 31 aralık pik olcak diyo bakalım nolcak
Ay aynen dun beta oldugunu farketmedım yaptım testı ana bakıyorum tek çizgi laa dedimm nereye gitti benım ikinci çizgim Bi üzüldüm dedim çift çizgiyi göremedim çatladımı noldu derkeeenn derkeeeennnn teste baktıydım kı betaaBende haftasonu geç kalkıyorum diye akşam başlamıştım ama böylede gün geçmiyor
Hee tamma canım bende kontrole gittim . Herşey yolunca tekrar görüşmek üzere dedi gönderdi :)Yok sadece 6hafta korudum. Sonra doktota gittim kürtaj sonrası kontrole herşey yolunda git doğal yolla hamile kal dedi. Akıntım ve koku şikayetim olduğunu deyince mantardan şüpheleniyorum dedi tahmini de dğruymuş mantar çıktı bu ay mantarı yen dedi ilaç kullanacaksın hamile kalma dedi. Sonrası da malum :)
güzel olmuş eline sağlık canım
Maria26 ne güzel parlamış seninki maşallahh:) bugün kaçta yapacaksın silikleşti mi bakalım:)
ayy heyecandan ölcempik olup silikleşince bat tarihini değiştirirsin. silikleştikten sonra 14 gün sayarız. çünkü ordaki bat tarihiyle uyumlu olmayacak
Aynen canım kendiliğinden düştü sadece içerde kalan parçaları temizlediler... Bekleme süreci şuan patoloji yı bekliyoruz ve 2 hafta sonra kan vereceğiz ben bunları merak ediyorum yoksa şuan süreç bitsin tekrar hamile kalayim diye düşünmüyorum korkuyorum çünkuCanım benım şuan bekleme sürecini çok iyi bilirim
Kendılıgınden oldu derken kürtaj işlemi olmadan mı düştü ..?
Amin canım aminnn
o zaman ben şimdi yapayım testi saat 10 olunca artık sabahları yaparım dediğin gibi saat kurarım yaparımAy aynen dun beta oldugunu farketmedım yaptım testı ana bakıyorum tek çizgi laa dedimm nereye gitti benım ikinci çizgim Bi üzüldüm dedim çift çizgiyi göremedim çatladımı noldu derkeeenn derkeeeennnn teste baktıydım kı betaa
Normalde günde 2 kere de yapılıyo bi sabaha birde 6 ya kadar ..
Sen yarın döndur ovulasyonunu . Hafta sonu da alarm kurarsın . Wc ye gidersin tekrar uyursun 4 saat sonra kalkıp test yaparsın
İlk kaybın mı canım ?_Aynen canım kendiliğinden düştü sadece içerde kalan parçaları temizlediler... Bekleme süreci şuan patoloji yı bekliyoruz ve 2 hafta sonra kan vereceğiz ben bunları merak ediyorum yoksa şuan süreç bitsin tekrar hamile kalayim diye düşünmüyorum korkuyorum çünku
canım sen nerede yaşıyordunMerhaba arkadşlar çekinmeyın gelinn gelinn
Uğurlu listemizde adınız olsun istemezmisinizzz ?
Çıkın çıkın gelin
Taammamdır canımo zaman ben şimdi yapayım testi saat 10 olunca artık sabahları yaparım dediğin gibi saat kurarım yaparım
İstanbuldayım canım sen ?canım sen nerede yaşıyordun
bende istanbuldayım neresindesinİstanbuldayım canım sen ?
Avrupa yakasındayım Hadımköy canım . Sen ?bende istanbuldayım neresindesin