Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar ı napcaz İşimi hallettım testı yaptım . kalan idrarı döktum elımı yıkarken elim teste çarptı ve cup suyaokudum yanıma 2 almışım Allahtan demiştin.. ardına onu yaptın diye düşündümmm
Th canım ya keske kesmeseydın dıcem ama küstünüz sanıırm eşinleAma biz iki gündür değerlendirmedik
pişmiş tavığın başına gelmez haaa ben hemen dökmüyorum idrarı işimi bitirip öyle döküyorumİdrar ı napcaz İşimi hallettım testı yaptım . kalan idrarı döktum elımı yıkarken elim teste çarptı ve cup suya
10 dk bekledıgın halde açık mı ? dün ben testı yaptıgımda 10 dk bekledım çunku ondan önce baya açıktıYaa benim yumurtlama testim düne göre daha açık anlamadım ne oldu
Aynen bı küstümde bugün degerlendirsem olur miTh canım ya keske kesmeseydın dıcem ama küstünüz sanıırm eşinle
Bundan sonra öyle yapcampişmiş tavığın başına gelmez haaa ben hemen dökmüyorum idrarı işimi bitirip öyle döküyorum
Vala canım çatlaıdktan sonra birlikteliğin faydası olmaz dıyolar amaAynen bı küstümde bugün degerlendirsem olur mi
Umutlar bdaki ayaVala canım çatlaıdktan sonra birlikteliğin faydası olmaz dıyolar ama
Sanırım benım o yetkimi aldı töbe töbebağzıı! şeyler için ille başına gelmesi gerekmiyor kuzumm... düşünme yetisi vermiş Allah
İlaçlara başlım bari bugünH E ama sen tuvalette yapıyon demi zor olur orda da büyük mü bari wc
ama daha erken zaten önümüzdeki hafta yumurtlama haftan değil mi? yine iyi gibi...Benim sonucum ne oldu bu teste
Geniş wc giderken kutu bardak alıyorumH E ama sen tuvalette yapıyon demi zor olur orda da büyük mü bari wc
Bence gayet iyi zaten senın yumrtlaman pazartesi salı değil mi ?Benim sonucum ne oldu bu teste
Canım mesajını gördüm de yorum yazmak istedim. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha yaşıyor. Yani hala döllenme şansı oluyor. O yüzden değerlendirmek lazım mümkünse o günü de.Vala canım çatlaıdktan sonra birlikteliğin faydası olmaz dıyolar ama
Benim akıntım bel ağrım ondan mı acebaCanım mesajını gördüm de yorum yazmak istedim. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha yaşıyor. Yani hala döllenme şansı oluyor. O yüzden değerlendirmek lazım mümkünse o günü de.