Bişeyler daha eklicem . Testi ekleme sebebım hanı silik çizgi çıkınca korkuyolar ya üyeler hanı onlara örnek olsun dıye .H E ayy canımm sonuç kısmında bebek de çook güzel olmuştu.. test kaba durmuş sankim ordaaa :)) bebişi de sıkıştırsan mı orayaa ama sen daha iyi bilirsin tabii
Evet kist yok dedi canım vajinal de baktı gittiğimde onda da bişi demedi ay çıldırcambence bi doktora git vajinal usg yapsın. yumurtan varsa görür zaten yumurtan kistin falan yoksa da
Ama şimdi git diyoruz canım .Evet kist yok dedi canım vajinal de baktı gittiğimde onda da bişi demedi ay çıldırcam
hadi hemen gelin peşimden ziyaretciler “ay topige bak 1 tanecik hamilesi var” demesinlerBişeyler daha eklicem . Testi ekleme sebebım hanı silik çizgi çıkınca korkuyolar ya üyeler hanı onlara örnek olsun dıye .
Cinsiyetler belırlenınce onlarıda eklıcem . Hadi hemen hamile kalın
Ayy inşallah canımmm vardır yaa Rabbim bütün isteyenlere tattırsın bu duyguyukabızlık belirtidir. benim de reglden 1 gün önce mutlaka ama mutlaka hızlı çalışır bağırsaklarım. test yapsan cıkar hayırlısı olsun :)
hadi hemen gelin peşimden ziyaretciler “ay topige bak 1 tanecik hamilesi var” demesinlerelcin janti ablamızdır alemde şekli şuklu bozulmasın
Varmı testın yapsannaa ?Ayy inşallah canımmm vardır yaa Rabbim bütün isteyenlere tattırsın bu duyguyu
Yok zorlamıyorum canım sadece bekliyorum eger adet olursam o zaman bakıcaz inşallah olmamda ona göre bişwy uygularızCanım benımde bat gunu kabızlık + göğüste ağrı vardı .
Kendını fazla zorlama doktora gidersen durumu anlat belkı yardımcı meyve sebze önerır.
Dun ki gittiğim dedi kız zatenAma şimdi git diyoruz canım .
Şuan ovu süreklı böyle çıkıyor ya bı sebebı olmalı
Baktımı vajınal ?Dun ki gittiğim dedi kız zaten
Ondan once yapmis olman lazim bugunluk yapma o vakit ama bos gecmeeecan09e cano yaa ne dıcem .
Akşam eşim benı dışarda yemeğe götürcekmış . Eve gelmemız 10 u bulur .
o kadar geç saatte ovu yapılır mı ?
Yoksa bugun yapmayayım mı ?
Akşam gelınce yaparız bişeylerOndan once yapmis olman lazim bugunluk yapma o vakit ama bos gecmeee
Baktı kız dedi kist frlan yok ama pko olduğundan adet olmazsın ovulasyon sürecin uzun olur dedi sadeceBaktımı vajınal ?
test yapsan çıkar. yapsana hadi test yorumlayalımAyy inşallah canımmm vardır yaa Rabbim bütün isteyenlere tattırsın bu duyguyu
aa canım yapma böyle yaaaa .. Sen böyle kafaya taktın ya ondan moraller sııfır ..Ben gidiym da azıcık.moraljmi bozayim geleyim eşle de kavga ettim kovdum zaten
ayy hadi insallahGörürsünüz buralar hamıle kaynıcakÇocukların donlarını falan eklerızz ayyyyyyyy
Evde testim yokki gidip almam lazım ama çok yagmur yağıyor nasıl çıkıcamtest yapsan çıkar. yapsana hadi test yorumlayalım
Ay kız koş al !!Evde testim yokki gidip almam lazım ama çok yagmur yağıyor nasıl çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?