e vajinal mı baktı dün? yumurta olsaydı görürdü mutlaka.Dun ki gittiğim dedi kız zaten
Ayy çok heyecanlandımm şuann ama çok yagıyor yaaa yakın olsan alırdım vallaAy kız koş al !!
Bana yakın olsan bende 50 tane var verırdım sana
Yok yavrum ya eşle kavga ettim amcasının kızıyla yol boyunca haha hihi konuştu beni iyice çıldırttı kavga ettim kovdum dedim git onla konuş benle muhatap olma dedmaa canım yapma böyle yaaaa .. Sen böyle kafaya taktın ya ondan moraller sııfır ..
Kendınee gel ama .
Kız Allah senıAyy çok heyecanlandımm şuann ama çok yagıyor yaaa yakın olsan alırdım valla
Yumurta çok da gelişmiyormuse vajinal mı baktı dün? yumurta olsaydı görürdü mutlaka.
Böyle anlarda destek olmaları lazım ama işte bazen odunlukları tutuyoYok yavrum ya eşle kavga ettim amcasının kızıyla yol boyunca haha hihi konuştu beni iyice çıldırttı kavga ettim kovdum dedim git onla konuş benle muhatap olma dedm
Aman konuşma dedikçe konuştu bende kovdum nabymBöyle anlarda destek olmaları lazım ama işte bazen odunlukları tutuyo
O evde suan izinli oturuyor yanı başımda ama ona hiç söylemedim ki oda günümü bekliyor dört gözleKız Allah senı
Neyse hasta masta olursun bebiş varsa bide Allah koruusn . Eşine söylesen eve gelrıken alsın ?
Süpriz mi yapcan yoksa
Amaan seker misin eriycen hadi kuzum bi kosu al gelEvde testim yokki gidip almam lazım ama çok yagmur yağıyor nasıl çıkıcam
29 u bat canım ama eşimde evde çıkarmaz şimdiAmaan seker misin eriycen hadi kuzum bi kosu al gel
Bat kacti kacirdim orayi gerci..
Yumurtlayamıcam gibi geliiAman aman bugun onemlisen erken yumurtlarsin
29 u bat canım ama eşimde evde çıkarmaz şimdi
2 gun kalmis duzenli midir adetlerin?29 u bat canım ama eşimde evde çıkarmaz şimdi
Ya inşallah vardırr da bende görürüm o çift çizgilerio zaman yarın sabah wcye gitmeden bi koşu alıp geliyosun ve test yapıyosun tamam?
Evet şaşmaz kolay kolay2 gun kalmis duzenli midir adetlerin?
inşallaahhh. ama ilk idrarla yap bak?Ya inşallah vardırr da bende görürüm o çift çizgileri
15 gun kanadim ara ara kuzum sonra lekelenmelerim olmadi benim adeti bekledim 34.gunde adet geldi.. normal oldum ama uzun surer 7 gun falan.. sende olabilir daha ilk ay cunku..Yumurtlayamıcam gibi gelii
ya ne dicem kurtajdan sonra senın ara kanama oldu mu ?
2 gundur 2 3 damla kahve rengi leke geliyo
Dur bakalım o zaman bugün almam lazım mutlaka sabah yapmak içininşallaahhh. ama ilk idrarla yap bak?
Doktor 2 ay boyunca ara kanamalar olabılır demıştı . Moralım bozuldu görüünce15 gun kanadim ara ara kuzum sonra lekelenmelerim olmadi benim adeti bekledim 34.gunde adet geldi.. normal oldum ama uzun surer 7 gun falan.. sende olabilir daha ilk ay cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?