neKız 0.100 çıktı inanamıyorum ben sok burankn aletleri mi bozuk ney anlam veremiyorum gerçeekten
Sorma6800 olmuş ziyaretci konusan kişi sayısı 5
10 gündür çizgi böyle bişi yok essahtan ya
Ya kadım doğuam gitsen özel bir doktora ?
Desen ben ovulasyonla takıp edıyorum ama 1 haftadır sürekli bir çizgi var ?
Ultrasonla bır kontrol etseler ?
Bilmiyorum galiba aynı yer değil yok o merkez de idi ben şimdi ilçeye geldimne
aynı yerde mi yaptırdın? durup dururken nasıl 4 oluyor ya? ovu da pik yapıyo ayrıca. şaka mı?
pamık gibi kadınsın yahuSorma
Sanrıım benden korkuyolar
nasıl inanmıyorum kuzum daha az önce 0,100 çıkacak dedindi...Kız 0.100 çıktı inanamıyorum ben sok burankn aletleri mi bozuk ney anlam veremiyorum gerçeekten
Amin hepimizenasıl inanmıyorum kuzum daha az önce 0,100 çıkacak dedindi...
ama biz inanıyorduk sende vardı bişeler... inşallah önümüzdeki ay o zaman..
farklı yerler oldugu icin olabilir mi? benim halâ umudum var :)Bilmiyorum galiba aynı yer değil yok o merkez de idi ben şimdi ilçeye geldim
Ay kendım yaptım dıye demıyorum çok güzel olduburdayım kuzumm ilk sayfaya bakıcam bi dur gııı
Aynı yerde yaptırın dıyolar ölçümlerifarklı yerler oldugu icin olabilir mi? benim halâ umudum var :)
Bence buranın aleti bozuk da ayrıca benim ov testim de bitti btane kaldı son şimdi sipariş versem üç güne gelecek nabcam benfarklı yerler oldugu icin olabilir mi? benim halâ umudum var :)
Sakın ol yaa bu kdr sıkma kendını ama ..Bence buranın aleti bozuk da ayrıca benim ov testim de bitti btane kaldı son şimdi sipariş versem üç güne gelecek nabcam ben
eczaneden 3-5 tane alcaksın idare etcek kadar.Bence buranın aleti bozuk da ayrıca benim ov testim de bitti btane kaldı son şimdi sipariş versem üç güne gelecek nabcam ben
Sus kız almasın gari kafayı yıcek test test dıyeeczaneden 3-5 tane alcaksın idare etcek kadar.
bence halâ hamilesin icime öyle doğuyor bilmiyorum.
Benm umut kalmadı ama bence ben aynen üç g kafa dinlm yarın da sonunu yaparım artk nolacaksa nabym pazar da bı gebelik testini yaparım erken olan daha da çıkmazsa nasipeczaneden 3-5 tane alcaksın idare etcek kadar.
bence halâ hamilesin icime öyle doğuyor bilmiyorum.
Polikistik diyor canım gittim gittim sonuç yok hormonlar normal rahim bebek için elverişli smear bile yaptırdım ozeldeSus kız almasın gari kafayı yıcek test test dıye
Bence sen hemen bır doktora git ama özel durumu anlat. Ovu testlerınıde göster .
Baksın yumurtalıklar ne alemde
aynen yumurtlamadan ötürü koyu çıkıyorsa vajinalde görür zaten. kaç mm olduğunu da. eğer yumurtan yoksa hamileliktendirSus kız almasın gari kafayı yıcek test test dıye
Bence sen hemen bır doktora git ama özel durumu anlat. Ovu testlerınıde göster .
Baksın yumurtalıklar ne alemde
bence bi doktora git vajinal usg yapsın. yumurtan varsa görür zaten yumurtan kistin falan yoksa daBenm umut kalmadı ama bence ben aynen üç g kafa dinlm yarın da sonunu yaparım artk nolacaksa nabym pazar da bı gebelik testini yaparım erken olan daha da çıkmazsa nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?