- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Al Al Al AlDur bakalım o zaman bugün almam lazım mutlaka sabah yapmak için
aaaaa evdeee ....... bitmiş alıp gelem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al Al Al AlDur bakalım o zaman bugün almam lazım mutlaka sabah yapmak için
hadi bizi de haberdar et :)Dur bakalım o zaman bugün almam lazım mutlaka sabah yapmak için
Hahahah çok yaşa canım en iyisi ben alıp geleyimAl Al Al Al
aaaaa evdeee ....... bitmiş alıp gelem de
Yarın sabah beklıyorum testın resmınıHahahah çok yaşa canım en iyisi ben alıp geleyim
Mutlaka canım bol bol dua edin banahadi bizi de haberdar et :)
Ayy hadi inşallahYarın sabah beklıyorum testın resmını
enerjiye bak ya ahahah iGel ablaa geeeeelllll Pozitif gebelik testlerıneee geeelllllllll
Çok fena enerjı doluyumenerjiye bak ya ahahah i
sıkma canını hiç normal böyle de gebe kalınır sıkıntı yok yani.. akşamı düşün sen şimdiDoktor 2 ay boyunca ara kanamalar olabılır demıştı . Moralım bozuldu görüünce
Testte silik gördüm mü yapasım gelmıyodusıkma canını hiç normal böyle de gebe kalınır sıkıntı yok yani.. akşamı düşün sen şimdi
ben biliyorum nerde harcayacağını
Merhaba hoşgeelldddiiinnnnbayanlar nasilsinz
havuç çatlamasına yardımcı diye biliyorum kuzum...
Havuc aldım işyerıne sabahtan berı kemırıyorum
Bana 3 ay bekle dıyen bır doktor vardı onlar cahıl dınleme dedihavuç çatlamasına yardımcı diye biliyorum kuzum...
evet sıkıntı olsa doktorun bekle derdi.
bak bana 6 ay demişti.. ben 3 aya ikna ettim
ıyyim bende spor gunluk 4 litre su no abur cubur ile zayıflama pesindeyim 6 günde 2 kilo 200 gram vermişim bile ac kalmadan hemde diyetisyenim sağolsun bakalım ocak 25 inde kaç cikacagim tartıda gitsin kilomda gelsin bebeğim insallahMerhaba hoşgeelldddiiinnnn
İyiyizz sen nasılsunnn
Canım ayıp olmazsa kaç kilodasın ve doktorun kaç kiloda olmanı ıstıyor ?ıyyim bende spor gunluk 4 litre su no abur cubur ile zayıflama pesindeyim 6 günde 2 kilo 200 gram vermişim bile ac kalmadan hemde diyetisyenim sağolsun bakalım ocak 25 inde kaç cikacagim tartıda gitsin kilomda gelsin bebeğim insallah