Teşekkürler yarım saat oldu kan vereli bakalımAmin canım inşallah vardır
Eğer yoksa ovulasyon yapmaya devam edersen bana tek tek resım atarsın ilk sayfaya eklerım olur mu ?
Birde fotoyu üstten ve düz bir şekilde çekersen ilk sayfadailer gibi düzgün olur
ne zmn çıkarmıs ?Teşekkürler yarım saat oldu kan vereli bakalım
Bir saat e dedi ama 0.100 çıkacak gibine zmn çıkarmıs ?
olsun kuzum vakti saati vardır belki yine de yükselmiştir hiç belli olmaz. belki dün yumurtan çatladı, değerlendirdin mi peki?Aynen verdim kızlar da umudum kalmadı
Benım içimden hamılesın gibi geçiyor ama senı ümitlendirmekte istemıyorum .Bir saat e dedi ama 0.100 çıkacak gibi
Benım içimden hamılesın gibi geçiyor ama senı ümitlendirmekte istemıyorum .
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ..
ay bitti testim. ama tekrar kan vermeyi düşünmediğim için eczaneden bi test daha alıcam. pazartesi yaparım onu da böyle kopkoyu çıkar insallahmorcivertkedi Canım hamıleleık testın varmı başka :)
İlk sayfaya testlerıde koyuyorum hamıle kalanların :)
Varsa ilerleyen süreçlerde bi tane daha yap kıpkırmızı olsun
Ay çok güzel oldu
Yok dün misaifrlikte kaldık da çatlamamış galibaolsun kuzum vakti saati vardır belki yine de yükselmiştir hiç belli olmaz. belki dün yumurtan çatladı, değerlendirdin mi peki?
Ayy hepimizinkini sıra sıra koymayı nasip etsın rabbım .ay bitti testim. ama tekrar kan vermeyi düşünmediğim için eczaneden bi test daha alıcam. pazartesi yaparım onu da böyle kopkoyu çıkar insallah
Aminnnnnnnnnnay bitti testim. ama tekrar kan vermeyi düşünmediğim için eczaneden bi test daha alıcam. pazartesi yaparım onu da böyle kopkoyu çıkar insallah
kız sen manyak mısın bi de eser yok diyo ya.buda şimdiki ovulasyon 27.gun
Hep o pis doktor kırdı umutlarimiiiiikız sen manyak mısın bi de eser yok diyo ya.
bence hamilesin seeennn :)
aynen benim de :)Benım içimden hamılesın gibi geçiyor ama senı ümitlendirmekte istemıyorum .
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ..
yumurta çatlaması değil bu sen hamilesin ben kesin kanıyı koydumHep o pis doktor kırdı umutlarimiiiii
amiinn. çok güzel olmuş gercekten. senden süper edit oldu heAyy hepimizinkini sıra sıra koymayı nasip etsın rabbım .
İlk sayfam mikemmel oldu
Hee yıktım geçtim ortalığıamiinn. çok güzel olmuş gercekten. senden süper edit oldu he
Kız 0.100 çıktı inanamıyorum ben sok burankn aletleri mi bozuk ney anlam veremiyorum gerçeektenyumurta çatlaması değil bu sen hamilesin ben kesin kanıyı koydum
Kız 0.100 çıktı inanamıyorum ben sok burankn aletleri mi bozuk ney anlam veremiyorum gerçeekten
6800 olmuş ziyaretci konusan kişi sayısı 5Hee yıktım geçtim ortalığı
Ziyaretçiler eksik olmuyor
Bi selam verın daaa okdr konuları okuyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?