- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
gel canm gel:)Evet evet hatırladım gelkdım ben oraya yııne ugrarım ınsallah
kabızlık belirtidir. benim de reglden 1 gün önce mutlaka ama mutlaka hızlı çalışır bağırsaklarım. test yapsan cıkar hayırlısı olsun :)Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bide gögsümde şişlik var biraz bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...
Canım benımde bat gunu kabızlık + göğüste ağrı vardı .Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bide gögsümde şişlik var biraz bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...
verdın mı kan ?Bence ben hamile deilim ovu testim de ikinci çizgiden eser yok
kanda belli olur bakalımBence ben hamile deilim ovu testim de ikinci çizgiden eser yok
Aynen verdim kızlar da umudum kalmadıverdın mı kan ?
Olsun olmasın demekkı daha vaktı değil .Aynen verdim kızlar da umudum kalmadı
Adet biteli 25 gün oldu zaten benim.bebek de benim gibi tembel gelmeye niyeti yok aynen. Ona başlarımOlsun olmasın demekkı daha vaktı değil .
Umut kırmak yok bu topikte
Demekki bebeşimiz eylül doğumlu olmak ıstemedı annesi ..
Ekim de doğmak istiyo belkı :)
Şu kan sonucun çıksın ona göre söktürücüyü içersin canım ..
Yoksa adetın gelsın madem
Senın adette düzensizdi demi .Adet biteli 25 gün oldu zaten benim.bebek de benim gibi tembel gelmeye niyeti yok aynen. Ona başlarım
Adetin üçüncü günü gel dedi verdiSenın adette düzensizdi demi .
ee normalde de gelmemesı lazım kı . Bu doktor neye göre sana onu verdı anlamış değilim hala
Benım 28 gunde bır oluyo du kürtajdan önce
Ay bence ne bılım ben içmezdim ya arkadaşlar yararıda var dıyo ama bılmıyorum ..Adetin üçüncü günü gel dedi verdi
Normal e göre iki Ocak bakalım sen beni de ekleAy bence ne bılım ben içmezdim ya arkadaşlar yararıda var dıyo ama bılmıyorum ..
Sonucta normal adet dongun bile değil ..
Tamam canım eklıyorum Batını 2 Ocak olarakNormal e göre iki Ocak bakalım sen beni de ekle
buda şimdiki ovulasyon 27.gunAy bence ne bılım ben içmezdim ya arkadaşlar yararıda var dıyo ama bılmıyorum ..
Sonucta normal adet dongun bile değil ..
Ya yummurtlucan ya hamılesın senbuda şimdiki ovulasyon 27.gun
İkiside güzel bişey ama hamilelik başka inşallah herkese nasip etsin yaradan vaktindeYa yummurtlucan ya hamılesın sen
Ay şu kan testın çıksın meraktan ölcem
Amin canım inşallah vardırİkiside güzel bişey ama hamilelik başka inşallah herkese nasip etsin yaradan vaktinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?