- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
İnşalla oda gelır sağlıkla sıhhatle :)3 de masallaha sapasaglam bakalim 4 de nasip olcakmi yiyecek ekmegi. var mi
Yaşın kaç maşallah 4 çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalla oda gelır sağlıkla sıhhatle :)3 de masallaha sapasaglam bakalim 4 de nasip olcakmi yiyecek ekmegi. var mi
yasim 29 olduk vallah yaslandikİnşalla oda gelır sağlıkla sıhhatle :)
Yaşın kaç maşallah 4 çocuk
benim normaldi erken gelmesine şaşırmıştım.anladim canm :) zaten vucud 1 ay oncesinde kendini hamislige hazirliyormus en son adetim cok agrisiz hep tertemiz kan geldi genelde sancili agrili olurdu 9 gun suren adet 6 gun surdu
gecen hafta gittigimizde. sat la uyumlu degildi gec dollenme olmustu benim ki. 6. haftalik canmbenim normaldi erken gelmesine şaşırmıştım.
hayır olsun hamileymişsin. kaç haftalık şuan peki?
hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah... diğerleri kız erkek?gecen hafta gittigimizde. sat la uyumlu degildi gec dollenme olmustu benim ki. 6. haftalik canm
Kız ne yaşlanması oohoo daha genclıgımız baharındayız ..yasim 29 olduk vallah yaslandik
iki kizim 1 oglum var vcanimhayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah... diğerleri kız erkek?
acikcasi .korkmadim. ilk kizim cok plansiz geldi ikinciside oyle oldu 3 kendimiz isteyerk 1 ilk denememizde olmus tu bunuda nasil bir ruh haliyle istediyse anlayamadikKız ne yaşlanması oohoo daha genclıgımız baharındayız ..
Çocukların yaş araları az sanırım .
Korkmadın mı yaa :)
1 tane rtabbım nasıb ederse 2. cide zorlanırım gibi geliyo :)
Rabbım bahtlarını güzel eylesıniki kizim 1 oglum var vcanim
Rabbım hepsine hayırlı ömürler versın .acikcasi .korkmadim. ilk kizim cok plansiz geldi ikinciside oyle oldu 3 kendimiz isteyerk 1 ilk denememizde olmus tu bunuda nasil bir ruh haliyle istediyse anlayamadik
amin rabbim sizde nasip etsin. dikkatimi cekti topiginiz sizinde 1 kaybiniz olmus buyuk gecmis olsun. bu ay olma sansi cok yuksekRabbım hepsine hayırlı ömürler versın .
İyi insanlarla karşılaşsınlar daima
Allah bağışlasın 4.de sağlıkla gelsin canım.iki kizim 1 oglum var vcanim
Allah razı olsun Amin .İnşallah rabbım nasip ederamin rabbim sizde nasip etsin. dikkatimi cekti topiginiz sizinde 1 kaybiniz olmus buyuk gecmis olsun. bu ay olma sansi cok yuksek
sizde bizim topigimize gelin orasida gayet sicak iyi insanlarla dolu. cok aktif oluyor sabah aksam gece sabaha karsiAllah razı olsun Amin .İnşallah rabbım nasip eder
Her zaman beklerız
Tabi kesın gelmişimdir bensizde bizim topigimize gelin orasida gayet sicak iyi insanlarla dolu. cok aktif oluyor sabah aksam gece sabaha karsi
ins canm ama doktor kesen cok kucuk belki bebek olmayacak gerilik. var haftasiyla uyumsuzAllah bağışlasın 4.de sağlıkla gelsin canım.
topigimiz soyle 2019 un enn guzel anneleri diye bir topik hepinizii beklerizTabi kesın gelmişimdir ben
Bayılırım heryere atlamaya :)
Evet evet hatırladım gelkdım ben oraya yııne ugrarım ınsallahtopigimiz soyle 2019 un enn guzel anneleri diye bir topik hepinizii bekleriz
Hayirlisi nasipte varsa gelir diyelim canim.ins canm ama doktor kesen cok kucuk belki bebek olmayacak gerilik. var haftasiyla uyumsuz