- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Eatafurullah canım altta görunce selam vermek ıstedım .çok şükür iyiyim kızlar siz nasılsınız kusura bakmayın okulun sabah saatleri yoğun oluyor sadece okuyabildim mesajlarınızı
Kolay gelsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eatafurullah canım altta görunce selam vermek ıstedım .çok şükür iyiyim kızlar siz nasılsınız kusura bakmayın okulun sabah saatleri yoğun oluyor sadece okuyabildim mesajlarınızı
o geçen eskı batı canım . Erken geldi diye bılıyorum o ay .sizin bat 1 araliksa nasil 4 haftalik hamissiniz onu anlayamadim
heee suan hamis anladim cunku benimdw 7 aralikti o yuzden dedimo geçen eskı batı canım . Erken geldi diye bılıyorum o ay .
Arkadaşın batı 27 aralık şuan
Hamile zaten şuan 4 haftalık .heee suan hamis anladim cunku benimdw 7 aralikti o yuzden dedim
bat 27 aralık canım 1 aralık değil ki.sizin bat 1 araliksa nasil 4 haftalik hamissiniz onu anlayamadim
iyi yaptın canım sağol çalışan herkese kolay gelsinEatafurullah canım altta görunce selam vermek ıstedım .
Kolay gelsın
umarim darisi burdaki tum arkadaslarin basinaa. sayfayinin en basindan okuyorum birde son sayfasini okudum bilemedimHamile zaten şuan 4 haftalık .
Geçen ay aralık 1 de gelıcektı ama sanırım erken geldı tam emın değilim .
:)
Bu ayda 27 aralıkta gelıcektı ama şuan hamıle arkadaşımız kan testıyle onaydı
hoffff şu an hamiş yani demiş zateeennHamile zaten şuan 4 haftalık .
Geçen ay aralık 1 de gelıcektı ama sanırım erken geldı tam emın değilim .
:)
Bu ayda 27 aralıkta gelıcektı ama şuan hamıle arkadaşımız kan testıyle onaydı
anladim canm hayirli olsunnn insallahbat 27 aralık canım 1 aralık değil ki.
baska bir topikte gördüysen 1 aralıkta olmam gerekirken 29 kasımda oldum. şimdi de 2. adet dönemim geldi o sırada hamile değildim yani
Konuyu ilk açtığımda batım 1 aralık yazmışsın ya onu gördu sanırm :)bat 27 aralık canım 1 aralık değil ki.
baska bir topikte gördüysen 1 aralıkta olmam gerekirken 29 kasımda oldum. şimdi de 2. adet dönemim geldi o sırada hamile değildim yani
hoffff şu an hamiş yani demiş zateeenn
Hoşgeldin topiğimizeumarim darisi burdaki tum arkadaslarin basinaa. sayfayinin en basindan okuyorum birde son sayfasini okudum bilemedim
aynen canimKonuyu ilk açtığımda batım 1 aralık yazmışsın ya onu gördu sanırm :)
aminnn insallahumarim darisi burdaki tum arkadaslarin basinaa. sayfayinin en basindan okuyorum birde son sayfasini okudum bilemedim
ben. hamilegim canim ama araniza katilmaktan buyuk sevinc duyarim. gecen hafta keseyi gorduk. baklaim kalp atisi olacak mi suan. 4 gebeligimHoşgeldin topiğimize
Gel tanışalım ..
Gebelik topiklerınde dolandıgınıa göre sende bebek istiyorsun ?
evet simdi anladım :)Konuyu ilk açtığımda batım 1 aralık yazmışsın ya onu gördu sanırm :)
Ay maşaaallaaahhben. hamilegim canim ama araniza katilmaktan buyuk sevinc duyarim. gecen hafta keseyi gorduk. baklaim kalp atisi olacak mi suan. 4 gebeligim
anladim canm :) zaten vucud 1 ay oncesinde kendini hamislige hazirliyormus en son adetim cok agrisiz hep tertemiz kan geldi genelde sancili agrili olurdu 9 gun suren adet 6 gun surduaminnn insallah
o regli oldum bunu olmadım yani
3 de masallaha sapasaglam bakalim 4 de nasip olcakmi yiyecek ekmegi. var miAy maşaaallaaahh
İlk gebeliğin mi bebeğin varmı ?
edit 4 demişsin Ben bugun neden böyleyım