Ne güzel bari bana çekti sana çekti derdi yok sizdeBenım kız ilk başta babasına benziyodu bebeklik fotomla karşılaştırdım burun ağız aynı beeenama biz eşimle çok benziyoruz kardeş sanıyo herkes bizi kimlik çıkartırken falan akraba evliliğimi diye sormuslardı
İkimizde çok inatçıyızdur o yüzden yandık tek kelime ileNe güzel bari bana çekti sana çekti derdi yok sizdehuylarınız bir birinize benziyor mu? Benim kız hiç profilden kendini göstermedi kime çektiğini bilmiyoruz daha yaa
Hiç yani az akıllı bıdık olsunlarNe olursa olsun biz onları karnımızda kanımızla büyütüyoruzakıllarını başlarına alıp yol yakınken geri dönüp bize çeksinler
Burnu bana benziyor gibi top burun ama surat ikimize de benzemiyor inşallah halalarına benzemezBenım kız ilk başta babasına benziyodu bebeklik fotomla karşılaştırdım burun ağız aynı beeenama biz eşimle çok benziyoruz kardeş sanıyo herkes bizi kimlik çıkartırken falan akraba evliliğimi diye sormuslardı
Ooo 3 inatçı aynı evdeİkimizde çok inatçıyızdur o yüzden yandık tek kelime ilehuylarımızda çok benzer
Birde akrep olucak büyük ihtimalle
Galiba öyle oldu doktoruma da sordum endişelenmemem gerektiğini söyledi içim rahatladıBoğazın tahriş olmuştur canım, benim her kusma sonrası geliyordu azçok acıyordu boğazım artık son zamanlarda
Ee oğlan dayıya kız halayaBurnu bana benziyor gibi top burun ama surat ikimize de benzemiyor inşallah halalarına benzemez
Halbuki yeni kurtulmuştum haladanEe oğlan dayıya kız halaya
Bizde haladaaa yok dayıda
kuzum tesekkur ederim evet pipiliymişH E elçin kuzu beni silmişsin listeden ask olsun :/ :))
G gamzeli_bebis gamzelimmm oğluşun oluyormuş yeni gördum cok sevindim hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsunda hepsi guzel :)
Nerde yaptırdınız nasıl yapılıyor acabaKızlar günaydın ,
Toxo avidite tahlil sonucum çıktı. Igg 47,77 IgM 1,75
Anlayan var mı?
Gunydin kizlaar. Bugun adet gecikmemin 2.gunu. hic adet olcam gibi agri sanci da yok. Sadece goguslrim agrio bi farkli o kdr simdilk. Test yapicm insllh bugun. Dua edingünaydın ballarım
hiç ovu testi gebelik testi yapanda yok artık yaaa
ayyyy hadi inşallah vardır canım yaaa inşalahhhhhGunydin kizlaar. Bugun adet gecikmemin 2.gunu. hic adet olcam gibi agri sanci da yok. Sadece goguslrim agrio bi farkli o kdr simdilk. Test yapicm insllh bugun. Dua edin
Özel hastaneye gidiyorum ben , doktorum istedi. Kan aldılar onu da ankaraya göndermişler. Anlaşmalı labaratuar Ankaraya gönderiyormuş. Devlet hastaneleri pek yapmıyor sanırım. Gidip yaptıracaktım daha erken çıkar diye , yapamıyoruz dediler.Nerde yaptırdınız nasıl yapılıyor acaba
Ayy hadi inşallah , yapar yapmaz bilgilendir bizi de :)Gunydin kizlaar. Bugun adet gecikmemin 2.gunu. hic adet olcam gibi agri sanci da yok. Sadece goguslrim agrio bi farkli o kdr simdilk. Test yapicm insllh bugun. Dua edin
ayyyy hadi inşallah vardır canım yaaa inşalahhhhh
Tabiki cnm simdi gidiorm test almyaa umarim bosuna gitmemis olurmAyy hadi inşallah , yapar yapmaz bilgilendir bizi de :)
Senin ki pek gecikmiyordu sanki öyle hatırlıyorum. Git bi bakalım , vardır inşallahhTabiki cnm simdi gidiorm test almyaa umarim bosuna gitmemis olurm
Tabiki cnm simdi gidiorm test almyaa umarim bosuna gitmemis olurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?