Ne kadar erken başlasan kar canım bekleme hiç eczaneden al bende folidoce kullandım ilk 3 ayEvet ama iste istemedim insllh hata etmemisimdr
Acilde bakmayabilirler canım haberin olsun ..Sag
Saglik ocaga sabah 11 e kadr kan aliomus burda. O zman acile gidim hcg baktrmak istiorm diyim.
Cok saol cnm amiinGözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin inşallah
Cok sukur bugune kismetmis guzl haberimi vermk.Ayyyyy yaşasın n
Ne gÜzell bir gün ne güzel bir haberr..
Çokkkk sevindimmm.. Ayağını sürüyerek yaz msjlarıpeşine gelsin diğer arkadaşlarımızda inşallahhh..
Sağlıkla al kucağına canım çok çok sevindim
Kan degerim ciksin tam emin olalmNe kadar erken başlasan kar canım bekleme hiç eczaneden al bende folidoce kullandım ilk 3 ay
Verdim cnm acilde alinio. E nabizdan bakicm artk.Acilde bakmayabilirler canım haberin olsun ..
Folik asit için doktora gitmene gerek yok eczaneye git yazsınlar çok önemli normlade gebelikten önce kullanılması gerekiyor
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahTsk ederm cnmay insllh yaa. Herkes hayrli habrrini versn en kisa surede
Cnm hayırlı olsun ne kadardır bekliyordunTsk ederm cnmay insllh yaa. Herkes hayrli habrrini versn en kisa surede
Tsk ederm amiiiiinGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahDünde bir arkadaş hamileliğini haber verdi bugün de senden böyle güzel haber geldi inşallah hergün bir arkadaşımızdan güzel haber alırız
Amin tsk edrrm cnmCnm hayırlı olsun ne kadardır bekliyordun
Cok saol amin darisi size insllh en kisa suredee
Cok tsk ederm insllh. Kan cikmadi henuz yaa. Gec dusuo e nabiza galiba
Benim geçen ki tahliller bir gün sonra düştü e nabızaCok tsk ederm insllh. Kan cikmadi henuz yaa. Gec dusuo e nabiza galiba
Nie ole acabaBenim geçen ki tahliller bir gün sonra düştü e nabıza
Hayırlı olsun cnmEvet cnm yaptm . Galiba HAMILEYIMinsllh dogrudur Eki Görüntüle 2300307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?