- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Serinledi mi biz hala yanıyoruzya 30 un altına düşmüyorZaten elimizde 3-5 erkek vardı onlrda kız oldu
Ama şaşırdım ne yalan söylim .
Sağlıkla gelsin prensesinnn isim düşündünüz mü ?
Havalar çok şülğr serinledi kuzum .
Ama verdiğin tavsiye için sağol akşam ütülerim minnağımın minnak kıyafetleirni
Kuzum doktorum biliyoe .
Herkesi kabız yapan ilaç benı ishal yapıyor
Doktorumda aralıklarla iç dedi .
Tabi bunu derken değerlerimi kontrol etti ve her ay etmeye devam ediyor .
Ne demek akıl vermek bugune kadar bilgilerimizi paylşatık hep ♥
İyiyim kuzum valla o bu derken çok vaktim olmuyordu yazmaya sen nasılsın nasıl gidiyor minik kuşlaCanımmmm nasılsın konuşamadık uzun zamandır 24 haftalık olmuşsunuz maşallah❤❤ Bu arada geçmiş olsun inşallah hemen geçer rahatsızlığın
İyiyiz çok şükür canım valla aşırı heyecan var bendeİyiyim kuzum valla o bu derken çok vaktim olmuyordu yazmaya sen nasılsın nasıl gidiyor minik kuşla
Ya bi yandan ilaçlardan kurtuldum dedim ama takviyeler de önemli diyorlar bakalım salı günü tekrar bakacaklar.
Zaman su gibi geçiyor kuzum ya biz 24 olduk ama siz maşallah sonuna geldiniz sizde heyecan telaş daha fazladır
Ay valla 3-4 gundur iyi bayramda ölüyorum sanmıstımSerinledi mi biz hala yanıyoruzya 30 un altına düşmüyor
Senin sezaryen mı olacaktı canım.İyiyiz çok şükür canım valla aşırı heyecan var bendeDoğal seyler yemeye çalış illaki ilaç yeme zorunluluğu yok ki sana zarar veriyorsa faydasından çok zararı oluyor
Ahh sorma ya benim ilk gün tansiyon yerlere düştü bayılıyordumAy valla 3-4 gundur iyi bayramda ölüyorum sanmıstım
Nefes alamamıştım uyuyamadım Allahım çok fenaydı
Benim kız oturur pozisyonda ters duruyor düzelmezse sezeryan olabilirim kuzumSenin sezaryen mı olacaktı canım.
Öyle valla kuzum herşeye ilaç iç iç bir yerden de patlıyor zaten
Oh hanımefendiye baksenBenim kız oturur pozisyonda ters duruyor düzelmezse sezeryan olabilirim kuzumBakalım inşallah sağlıklı olurda artık çok ısrarcı değilim normal doğum için
Yok kuzum kontrole gittim ayrıntılıya geçen ay sonu gitmiştimAyrintiliya mi gittin canım ?
Sorma mariam, nasıl suratsız bir gör, sinirli sinirli duruyor. Zaten aynı babasına benziyor yüzü de bütün cefayı ben çektim gitmiş babasına benzemiş sıpaOy canım benimm
Benim oğlumda hep ultrasonda suratsız sinirli gibi dururdu. Doğdu yine öyle hep sinirli bakıyordu yaa çok ağır cool takılıyodu.
Neyse ki 3.aydan sonra güleç yüzlü oldu hala devam ama hep cool luğu var ağır olacak senin prenseste demekki
bana hiç kız dememişlerdi %100 erkekten pipili göstererek %100 kıza döndü canım ağır şok geçirdimCnm benide eklermisinn
Bir erkek bir kiz demislerdi erkekmi oldu knsonunda
sorma 17 hafta boyunca oglum diye dolaşırken kızıma döndü olaySizde mi ya
sen birde benim şaşkınlıgımı görsen 17. haftada kıza döndü 20. haftaya kadar netleşmesi için detaylıyı bekledim artık kesin kızZaten elimizde 3-5 erkek vardı onlrda kız oldu
Ama şaşırdım ne yalan söylim .
Sağlıkla gelsin prensesinnn isim düşündünüz mü ?
Havalar çok şülğr serinledi kuzum .
Ama verdiğin tavsiye için sağol akşam ütülerim minnağımın minnak kıyafetleirni
Kuzum doktorum biliyoe .
Herkesi kabız yapan ilaç benı ishal yapıyor
Doktorumda aralıklarla iç dedi .
Tabi bunu derken değerlerimi kontrol etti ve her ay etmeye devam ediyor .
Ne demek akıl vermek bugune kadar bilgilerimizi paylşatık hep ♥
Yok canım inat etmiyecem inşallah düzelir olmadı direk kestiririm çocuğa niye işkence çektireyim ki belliki kız yorulmak istemiyorOh hanımefendiye baksenya ısrarcı olunca da değişmiyor çoğu zaman kuzum kaçtır duyuyorum saatlerce bekleyen suni sancı çeken ama sonu sezaryen olan
Ay deniz sever biri olarak bayıldımsen birde benim şaşkınlıgımı görsen 17. haftada kıza döndü 20. haftaya kadar netleşmesi için detaylıyı bekledim artık kesin kızkumsal diye düşünüyoruz hatta %99 kumsal olacak :)
Canım gamilemiydin ?Kızlar bişey sorucam gece istifra ettim aslında çok azdı daha çok öğürdüm diyebilirim ve kanlı idi istifram hiç böyle bişey yaşayanınız var mı korkmalımıyımnormalde hiç bulantım kusmam olmaz durduk yere niye böyle oldu moralim çok bozuk
Evet canım 11+5 iz şuanCanım gamilemiydin ?
Bende agustos başı gibi girsem diyorum erken mi olur 21.hafta daha mi iyi bilemiyorumAyrıntılıy giricem canım, bana kalsa ben Bi 18.haftada bide 22 li haftada giricektim de
Dr gerek yok sadece 21 22.haftada baktıralım dedi. Her gittiğimde sağolsun detaylı bakıyor yaa çok şükür iyi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?