Kuzu benım doktorum 21. Haftadan önce bakmıyordu onu gittiğin doktora sor bi ne aralıklrda bakıyorBende agustos başı gibi girsem diyorum erken mi olur 21.hafta daha mi iyi bilemiyorum
Büyük ihtimalle çok zorlandın kendini canım . Ama sen yine de bu konuyu doktorunla danış olur mu ?Evet canım 11+5 iz şuan
Tamam kuzum ayrintili icin farkli bir doktora gidicem devlete gittigim icin sorma sansim yok o yuzden sordumKuzu benım doktorum 21. Haftadan önce bakmıyordu onu gittiğin doktora sor bi ne aralıklrda bakıyor
Detaylıyı devlettemı yaptırxan canım?Tamam kuzum ayrintili icin farkli bir doktora gidicem devlete gittigim icin sorma sansim yok o yuzden sordum
Kız ben gelin bulup düğün bile yapıyordumsorma 17 hafta boyunca oglum diye dolaşırken kızıma döndü olay
Hiç yani prensesin keyfi ne isterse o olacakYok canım inat etmiyecem inşallah düzelir olmadı direk kestiririm çocuğa niye işkence çektireyim ki belliki kız yorulmak istemiyor
Boğazın tahriş olmuştur canım, benim her kusma sonrası geliyordu azEvet canım 11+5 iz şuan
En ideal 20 23.haftalar canım. Bence 21 daha iyi. Bana da çünkü 21.22.haftakarda ayarlarız randevu dedi Dr. Kendi hastanemde yaptırırım zaten. Mesela ben oğlan 2 hafta öndeydi gelişimiBende agustos başı gibi girsem diyorum erken mi olur 21.hafta daha mi iyi bilemiyorum
Yok özele gitmeyi düşünüyorum kararsızdım bu saatten sonra randevu bulamam devlette olsa bile çok geç veriyorlar en iyisi özelDetaylıyı devlettemı yaptırxan canım?
Bende öyle yaparim ozaman 20 21 arasi giderim randevu alip, cok heycanliyim simdidenEn ideal 20 23.haftalar canım. Bence 21 daha iyi. Bana da çünkü 21.22.haftakarda ayarlarız randevu dedi Dr. Kendi hastanemde yaptırırım zaten. Mesela ben oğlan 2 hafta öndeydi gelişimio yüzden 18.haftada yaptırmıştık bide sonraki ileri haftada bakılmıştı. Ekrana sığmıyor ya görüntü o yüzden dr karar veriyor haftasını aslında. Normal ise gelişim 21 22. Hafta ideal. Gelişim ileri olunca Dr ayarlıyor haftasını sanırım
Özelse ara sor canım asistanına randevu alırken zaten belki söyler bana sormustu yanı haftamı falanYok özele gitmeyi düşünüyorum kararsızdım bu saatten sonra randevu bulamam devlette olsa bile çok geç veriyorlar en iyisi özel
Çok iyimiş birde çay kahve ikramında bulunHiç yani prensesin keyfi ne isterse o olacakya benim ki de hep bacak bacak ustunde bi keyifli ki galiba normal gelmem siz gelin beni alın diyor haspam
Babası rahat bacım uzağa gitmeye gerek yokÇok iyimiş birde çay kahve ikramında bulunbacak bacak üstüne atmayı nereden biliyorsun acaba
Biz bunların bütün dertlerini çekelim gidip babalarına çeksinlerBabası rahat bacım uzağa gitmeye gerek yok
Senden zaten mantıklı bişiy beklenmezdisorma 17 hafta boyunca oglum diye dolaşırken kızıma döndü olay
Tesekkur ederim kuzum tamam sorucamÖzelse ara sor canım asistanına randevu alırken zaten belki söyler bana sormustu yanı haftamı falan
Tamam bizde adamları beğenip aldık ama biz daha iyiyiz bize benzesinlerBiz bunların bütün dertlerini çekelim gidip babalarına çeksinlerzilliler benimki de babasının kopyası
Benzer benzeerrrr sen hiç merak etmeSorma mariam, nasıl suratsız bir gör, sinirli sinirli duruyor. Zaten aynı babasına benziyor yüzü de bütün cefayı ben çektim gitmiş babasına benzemiş sıpa
Bende çok güler yüzlüyümdür inşallah büyüyünce bana benzese bari
Ne olursa olsun biz onları karnımızda kanımızla büyütüyoruzTamam bizde adamları beğenip aldık ama biz daha iyiyiz bize benzesinler
Benım kız ilk başta babasına benziyodu bebeklik fotomla karşılaştırdım burun ağız aynı beeenNe olursa olsun biz onları karnımızda kanımızla büyütüyoruzakıllarını başlarına alıp yol yakınken geri dönüp bize çeksinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?