Dur bakalım yarın akşam vereyim bir kan daha7-8 falan olur herhalde ama olmaya da bilir. belki 5 olur moralini bozarsın
iyi hadi ver :)Dur bakalım yarın akşam vereyim bir kan daha
Valla şimdi bile gidesim vaeiyi hadi ver :)
haberdar et demiyorum sen biliyosun zaten
yok artık ahahahValla şimdi bile gidesim vae
Sorma kız kocam tutuyor kaset test yapmamak içinyok artık ahahah
yanında olsam çayına neyim uyku ilacı atardım sen gece gizli gizli de gidersin
sen bu gece uyuyamazsın daSorma kız kocam tutuyor kaset test yapmamak için
Attimiste 6 Sindan 25 öne kadar olan bugünün ki de busen bu gece uyuyamazsın da
ovulasyonun koyu olması belirtidir canım öyle düşün. bak birazdan sana haftasonu yaptığım ovuyu atıcam
tamam, ikinci kez pik yapıyor ya. hcg testinde çıkmaz şuan yani.Attimiste 6 Sindan 25 öne kadar olan bugünün ki de bu
ay inşallah yarın kesin kan vercem bir güne de vercemtamam, ikinci kez pik yapıyor ya. hcg testinde çıkmaz şuan yani.
bak burda benim değerim ortalama 15 falanmış.
hadi insallah, haber verirsin bize deay inşallah yarın kesin kan vercem bir güne de vercemolmazsa da nabalim bugün u degerlendiremem misafirlikte kalcaz dun degerlendirmistim zaten yarın kan veririm eve gidince bir test daha yaparım ovu üç tane kaldi zaten
Hadi bakalımhadi insallah, haber verirsin bize de
bizden iyi doktor mu varmıs beeeHadi bakalımumudum yok doktor yok dediua
Aynen nasip bekleyslim görelimbizden iyi doktor mu varmıs beee
şaka ya, yine de cok umutlanma belki doktorun söylediği gibidir ben fikrimi söyledim
Canım bir ebe olarak 5 değerini adetime 3 gün kala görünce yok yaa dedim değildir kadın doğumcuma söyledim değilsin dedi herkes ısrar etti işyerinde tekrar kan verdim adet günümde adet olmayı beklerken değerim 33 olmuştu umutsuzluğa kapılma sonradan başka bir doktor dedili 1in üstüne bile durduk yere çıkmıyor bu test hayırlısı olsun diyelim yarın kan ver bakalım ne oluyorHadi bakalımumudum yok doktor yok dediua
Teşekkürler yarın vereceğim umarım vardırCanım bir ebe olarak 5 değerini adetime 3 gün kala görünce yok yaa dedim değildir kadın doğumcuma söyledim değilsin dedi herkes ısrar etti işyerinde tekrar kan verdim adet günümde adet olmayı beklerken değerim 33 olmuştu umutsuzluğa kapılma sonradan başka bir doktor dedili 1in üstüne bile durduk yere çıkmıyor bu test hayırlısı olsun diyelim yarın kan ver bakalım ne oluyor
Tamam canım yarın işyerine gidince ilk sayfaya eklicemBugün ki test sonucun
Tamamdır canım saolTamam canım yarın işyerine gidince ilk sayfaya eklicem
Bende ilk defa yapıyorum inan bendeTamamdır canım saol testi yaparken yumurtlayamayacağım diye o kadar korkuyorum ki
Bende heycanlıyım gerçekten hemde çok korkuyorum bende dün ara verdim erken dönemden çok yorulmayalım diye ama artık gün atlamayı düşünmüyorumBende ilk defa yapıyorum inan bende
Ama şuan böyle olması çok normal pazardan sonra her gun çift çizgi olabılır
Çok heyecanlıyım ben bugun ilişkide tatil verdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?