- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
İnşallahh partı verırız burda .Allah herkese versin dileyen Allah'ım inşallah vardır
2 hamılemız olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh partı verırız burda .Allah herkese versin dileyen Allah'ım inşallah vardır
Ayy inşallah blmiyorumki çok heyecan yaptımİnşallahh partı verırız burda .
2 hamılemız olursun
Çok normal valla bende heyecanlandımAyy inşallah blmiyorumki çok heyecan yaptım
Ya ben ilk defa yüksek görünce heyecanlandim doktor yok deyince geri iniktimÇok normal valla bende heyecanlandım
Bana noluyorsa
Doktor dediğin kadın doktorumu ?Ya ben ilk defa yüksek görünce heyecanlandim doktor yok deyince geri iniktim
Yok şehir hastanesi erkek doktorDoktor dediğin kadın doktorumu ?
Sağlık ocagımı ?
Kadın doğum doktorumu demek ıstedım aslında :)Yok şehir hastanesi erkek doktor
Evet evet kadın dogumKadın doğum doktorumu demek ıstedım aslında :)
Çünkü ben kan testımı sağlık ocagında vermıştım ..
Folik asit istemıştım . Adam vermemişti .
ahahahah hiç güleceem yoktu....Kadın doğum doktorumu demek ıstedım aslında :)
Çünkü ben kan testımı sağlık ocagında vermıştım ..
Folik asit istemıştım . Adam vermemişti .
He ben tutunmayı sağladıgını bılmıyordum .ahahahah hiç güleceem yoktu....
niye ilacı içmeyin dediniz ya.. doktor değilim tabi ama burda okudum birinin doktoru iç demiş varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun... bana mantıklı geldi..
Hakkında hayırlısı ben de Wiha yı örnek verdim Darka da... İnşallah vardır yaaa sağlıklıca ilerler..
ben de bilmiyorum tabi ki.. dediğim gibi. burda okudum kuzum.. ama mantıklı olan içmesi.. adeti de düzensiz çünkü...He ben tutunmayı sağladıgını bılmıyordum .
Adet sökturucu ya ismi . Bebeğide düşürür gibi düşündüm açıkcası
Bunu soru kımeben de bilmiyorum tabi ki.. dediğim gibi. burda okudum kuzum.. ama mantıklı olan içmesi.. adeti de düzensiz çünkü...
ne dicem devletin verdiği (karşıladığı ) folik asitte 5mg var çok yani, gerçek düşüklükte veriyorlar onu.. diğerleri ücretli misal benim kullandığım folic1 gıda takviyesi olarak geçiyor onda 400mcg ... ondan yazmamıştır aile doktorun. diye düşünüyorum
soru değil bu kuzum... aklın fikrin başka yerde olunca anlamadın demek ne demek istediğimi
soru değil bu kuzum... aklın fikrin başka yerde olunca anlamadın demek ne demek istediğimi
folik asit vermedi demişsin ya önceki mesajında ona cevap verdim :)
Adetım gelınce başladım doktorum öyle demıştı .:)) anladım.. şimdi kullanıyor musun? kullanıyorsan hangisi?
Canim benim diğer gebelikte aynısı oldu 8 inde sıfır çıktı t kullandimyok dediler diye 27 dinde değer 1800 kusur çıktı ve düşük yaptimben de bilmiyorum tabi ki.. dediğim gibi. burda okudum kuzum.. ama mantıklı olan içmesi.. adeti de düzensiz çünkü...
ne dicem devletin verdiği (karşıladığı ) folik asitte 5mg var çok yani, gerçek düşüklükte veriyorlar onu.. diğerleri ücretli misal benim kullandığım folic1 gıda takviyesi olarak geçiyor onda 400mcg ... ondan yazmamıştır aile doktorun. diye düşünüyorum
ayy ejderha yutmuş gibiyim içim yanıyoooKiminde de azgınlık oluyomus