O sagliksizmis dusmus canim adet sokturucu ictigin icin degildir bence.. sen bilirsin tabi senin kararin en nihayetindeCanim benim diğer gebelikte aynısı oldu 8 inde sıfır çıktı t kullandimyok dediler diye 27 dinde değer 1800 kusur çıktı ve düşük yaptim
Blmiyorum canım bugün ki ovulasyon da silik çıktıO sagliksizmis dusmus canim adet sokturucu ictigin icin degildir bence.. sen bilirsin tabi senin kararin en nihayetinde
kız sen hamilesinn bence. bende ovu testinde böyle iki koyu gördüm. o zaman değerim düşüktür tabi haftasonu görmüstüm ilkBuda bugünün ov testi kızlar benim bide üç dört gündür sarı akıntım var
kız sen hamilesinn bence. bende ovu testinde böyle iki koyu gördüm. o zaman değerim düşüktür tabi haftasonu görmüstüm ilk
Hep bu seyir de 25 de bugün ki de bu seyir dekız sen hamilesinn bence. bende ovu testinde böyle iki koyu gördüm. o zaman değerim düşüktür tabi haftasonu görmüstüm ilk
Oldu her gün hemen hemen ilişki yaşadık canım16-17de ilişki oldu mu? ya da 1 gün öncesinde falan?
hep silikmiş değer yeni yeni arttığı için ovulasyon biraz koyu göstermeye başlıyor. umutlandırmak istemem ama bana öyle geliyor. hadi insallah ya
Gebelik yapmicam çünkü negatif çıkar o yüzden yarın bekleyemem ben kan veririm bdaha16-17de ilişki oldu mu? ya da 1 gün öncesinde falan?
hep silikmiş değer yeni yeni arttığı için ovulasyon biraz koyu göstermeye başlıyor. umutlandırmak istemem ama bana öyle geliyor. hadi insallah ya
o 16-17de pik olmuş, döllenmiş bence. ve bugünlerde yerleşiyor. 10. gün çünkü bugün. ayyy cok heyecanlıOldu her gün hemen hemen ilişki yaşadık canım
mide bulantısı icin erken ama diğerleri olabilir yani. yarın verme delik deşik oldunGebelik yapmicam çünkü negatif çıkar o yüzden yarın bekleyemem ben kan veririm bdahaama bende sarı akıntı bel ağrısı ve mide bulantısı var
8. Gün oluyor o 17 Aralık ben altisinda yapmaya başladım adetten dört gün sonra canım yani 14. Gün oluyor galiba 2 zinde felan adet bitti altısında başladım yapmayao 16-17de pik olmuş, döllenmiş bence. ve bugünlerde yerleşiyor. 10. gün çünkü bugün. ayyy cok heyecanlı
Kız bir düşük yaptım ya korkuyorum valla kan kalmadımide bulantısı icin erken ama diğerleri olabilir yani. yarın verme delik deşik oldunbari cumayı bekle ya
he ben 16 aralık 17 aralık olarak düsündüm. şuan yerleşme aşamasında olabilir yine de8. Gün oluyor o 17 Aralık ben altisinda yapmaya başladım adetten dört gün sonra canım yani 14. Gün oluyor galiba 2 zinde felan adet bitti altısında başladım yapmaya
Aynen tarih canım onlar bir den başlamadım 17 Aralık 16 Aralık aynenhe ben 16 aralık 17 aralık olarak düsündüm. şuan yerleşme aşamasında olabilir yine de
nasip kuzum, ne kadar sakınsan da yiyecek ekmeği yoksa yaşamaz. yine tedbiri elden bırakma ama daha ne kadar kan vericen yarınki gereksiz olurKız bir düşük yaptım ya korkuyorum valla kan kalmadı:O:O
e tamam işte 26 aralıktayız. 9-10 gün olmusAynen tarih canım onlar bir den başlamadım 17 Aralık 16 Aralık aynen
Canım yarın versem kaç artarnasip kuzum, ne kadar sakınsan da yiyecek ekmeği yoksa yaşamaz. yine tedbiri elden bırakma ama daha ne kadar kan vericen yarınki gereksiz olur
7-8 falan olur herhalde ama olmaya da bilir. belki 5 olur moralini bozarsınCanım yarın versem kaç artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?