Her akşam çikolatayı balı dayıyorumBende heycanlıyım gerçekten hemde çok korkuyorum bende dün ara verdim erken dönemden çok yorulmayalım diye ama artık gün atlamayı düşünmüyorumartık kocalara iyi bakıcaz güç kuvvet olsun diye
Umutlandırmak istemem ama benımde kasık ağrım çok olmustu hamıle kaldıgımda ...Çok feci bir kasik ve bel ağrım var kızlar
Valla çok değişik bir ağrı var bel ve kasigimdaUmutlandırmak istemem ama benımde kasık ağrım çok olmustu hamıle kaldıgımda ...
Günaydın kan vercem öğleden sonragünaydınn uğurlu topiğim
Muhteşem ilkini yaptığında HCG kactigayrı bu saatten sonra icim rahat artık.
tekrar kan da vermicem
ahahaha bence sen hastanede yat ara sıra kan verirsinGünaydın kan vercem öğleden sonrahatta Dicem damar yolunu sökmeyin kalsın yarın da gelirim
sabah yaptım akşamında 46ydı. şuan 90lı değerlerde vardır herhaldeMuhteşem ilkini yaptığında HCG kacti
Gelirim inşallah da pek umudum yok doktor yok dediyaahahaha bence sen hastanede yat ara sıra kan verirsin
1-2 bile artmışsa artmıştır. ki ben 10 üstü değer bekliyorum hadi hayırlı haberlerle gel
He benim daha imkansız testte çıkması varsa bilesabah yaptım akşamında 46ydı. şuan 90lı değerlerde vardır herhalde
harika, beklentini böyle aşağıda tut işte görmek istediğimiz hareketlerGelirim inşallah da pek umudum yok doktor yok dediya
ay maşallahh nasıl da göstermıs teyzelerıne kendısınıgayrı bu saatten sonra icim rahat artık.
tekrar kan da vermicem
moralini bozarsın, sen hiç bunlarla uğrasma bile. kan vercen nasılsaHe benim daha imkansız testte çıkması varsa bile
Ben öyle demıştımGünaydın kan vercem öğleden sonrahatta Dicem damar yolunu sökmeyin kalsın yarın da gelirim
Aynen beklentim yerlerdeharika, beklentini böyle aşağıda tut işte görmek istediğimiz hareketler
oyyay maşallahh nasıl da göstermıs teyzelerıne kendısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?