- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
Galiba çok yemişiminşallahh hepimizin yardımcısı olsun kuzum.. çok mu yediin ki kuzu ben toplamda 12 almıştım bakalım bunda ne kadar alıcam
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba çok yemişiminşallahh hepimizin yardımcısı olsun kuzum.. çok mu yediin ki kuzu ben toplamda 12 almıştım bakalım bunda ne kadar alıcam
Ben sana yardımcı olurum sende aslında bana listeni atar mısın belki benim de eksik birsey vardırCümlemizin canımya büyük eşyalar var yiğenim den tek bebek arabası eksik
ama küçüklerden birşey yok liste yapıyorum içime sinmiyor hep birşeyler eksik gibi ya
![]()
Annemdeyim canım eve geçeyim atarım sana bence benim listeden fazlasını almışsındırBen sana yardımcı olurum sende aslında bana listeni atar mısın belki benim de eksik birsey vardıreşim bu gidişle beni kesecek hergün birşey buluyorum eksik
![]()
Dikkat et sen yine de kuzuGaliba çok yemişimValla simdi ekmek börek pilav bulgur makarna tatlı tuzlu hiçbirsey yeme dedi doktor tabi ben arada kaçamak yapıyorum
![]()
biz hiç kesmedik çyle bişeyde ben hiç duymadımKızlar ilişkiyi ne zaman bitirmeliyiz yumurtlamadan sonra ki kaçıncı gün![]()
Tamamm canımmmponcikvegece instada ben ekledim cnm seni
Yavaş yavaş alışıyorsun telefona bu alışveriş sitelerin hepsi iniyor sepette sürekli birşeyler ekleniyorAnnemdeyim canım eve geçeyim atarım sana bence benim listeden fazlasını almışsındırilk listemi gözümü korkutmadan yaptım
![]()
Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ablacım ama bu vitaminleri yedikten sonra ister istemez kilo alımına başlanılıyorDikkat et sen yine de kuzu![]()
Ya ben pamuklu istiyorum ilk 3 aylıkları özellikle ama güven problemim var eşim gitmiyor resmen ya değilse diyeYavaş yavaş alışıyorsun telefona bu alışveriş sitelerin hepsi iniyor sepette sürekli birşeyler ekleniyor![]()
Erkekler hiç anlamaz ki bu işlerden kıyafet zaten ayrı bir dert onlara dokunmadan almıyorum bendeYa ben pamuklu istiyorum ilk 3 aylıkları özellikle ama güven problemim var eşim gitmiyor resmen ya değilse diye![]()
Yalnız ben elim yazacaktım kocacım işte ya özledim mi ne yalnış yazmışımErkekler hiç anlamaz ki bu işlerden kıyafet zaten ayrı bir dert onlara dokunmadan almıyorum bende☺ Ama bu araç gereçlerini internetten alıyorum![]()
İşin en garip tarafı da bu ortada bir neden yok ve aramızda 1000km yol varsıkıntılı karakter anacım illa bir noktada kaynana olduğunu belli ediyor işte
![]()
Ben yanlış anlattım galiba şu an yumurtlama gününü tutturmak için gün aşırı ilişki oluyor bu düzeni ne zaman bırakmalıyız demek istemistimbiz hiç kesmedik çyle bişeyde ben hiç duymadım
Hahahah ne guzel soyledin onu:)Kuşak değişiyor bu kaynanalar neden aynı kalıyor![]()
Bat günün ne zaman canımBenimde testler geldi sabah yaptım bembeyaz![]()
İsveç bilim adamlarını göreve davet ediyorum bu konu beni aşıyor şekerimKuşak değişiyor bu kaynanalar neden aynı kalıyor![]()