- 18 Mart 2011
- 8.267
- 24.857
- 548
Topiğin çoğu erkek mi? aboov bu sene kız senesi halbuki kız anası geç yazar naz evi bizimkiKız bu kız anaları zaten geç yazıyor çoğu erkek diye mi nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topiğin çoğu erkek mi? aboov bu sene kız senesi halbuki kız anası geç yazar naz evi bizimkiKız bu kız anaları zaten geç yazıyor çoğu erkek diye mi nedir
Bebeğim kefir iç yatmadan, bi de suda eriyen kalsiyumlardan iç günde bi tane zararı yok faydası varayy benimde hamilelik öncesinde bi kaç ayda bir belim ağrırdı hamileliğimden beri feci ağrıyor kız yoksa ondanmı benimkide ağrıyor ayram yoğurt haricinde kalsiyum alabileceğim şeyler tüketmiyorum :s
Allh razi olsn cnm kabul olur insllh.zatn afedersn lavaboya gittim sabah unuttum biraz da simdi cay falan da icicem . Biraz beklemk zorundyim ztnValla dua ediyorum sana, hadi kahvaltını yapta bi koşu al test inşallah çift çizgi görürüz
Bebeğim kefir iç yatmadan, bi de suda eriyen kalsiyumlardan iç günde bi tane zararı yok faydası var
Kız yazmıyon bari ankete bak delüüüTopiğin çoğu erkek mi? aboov bu sene kız senesi halbuki kız anası geç yazar naz evi bizimki
iyi iyi başka topiclerde erkek olsunki dengelensin bize pipilileer kalmamış olsun alalhım aminTopiğin çoğu erkek mi? aboov bu sene kız senesi halbuki kız anası geç yazar naz evi bizimki
Varsa her türlü çıkıyor kuzum ya ama için rahat edecekse bekle yeter ki çıksınAllh razi olsn cnm kabul olur insllh.zatn afedersn lavaboya gittim sabah unuttum biraz da simdi cay falan da icicem . Biraz beklemk zorundyim ztn
Sor kuzum dediğim gibi zararı yok faydası var kalsiyum sonuçta, bebe senden çekiyokefir hiç içemem sevmedim onu eriyen kalsiyumuda doktoruma sorayım ondan içerim
Ne anketi kız açıkla bana bunu neyi kaçırdım Edaaa yarın 12'de detaylım, ölüyorum heyecandan senin pazartesi galibaKız yazmıyon bari ankete bak delüüü
Sen detaylıyı naptın?
Kız tütü giydirip foto çekeriz defneyle ipeğeiyi iyi başka topiclerde erkek olsunki dengelensin bize pipilileer kalmamış olsun alalhım amin
inşallah elif yaaa yalnız bebe erkekse kız emojileriyle ve defne diyerek nonoş yaptık hayırlı olsunKız tütü giydirip foto çekeriz defneyle ipeğe
Kızdır o kızdır deme öyleinşallah elif yaaa yalnız bebe erkekse kız emojileriyle ve defne diyerek nonoş yaptık hayırlı olsun
Evet biz pazartesi gireceğiz ya bu detaylı ömrümden ömür alıyor sanki ne güzel senin yarınmış, çıkınca etiketle beni bak merak ederimNe anketi kız açıkla bana bunu neyi kaçırdım Edaaa yarın 12'de detaylım, ölüyorum heyecandan senin pazartesi galiba
kübiiiiiiiG gamzeli_bebis
canım seni yoğun şekilde erkek hissediyorum
Girem yapam bende anketi neyim eksik Etiketlerim ayyy inşallahhh iyi geçerEvet biz pazartesi gireceğiz ya bu detaylı ömrümden ömür alıyor sanki ne güzel senin yarınmış, çıkınca etiketle beni bak merak ederim
Kız konuların başında anket var ya kız mı erkek mi falan diye
Siz daha birbirinizi tutun benim bi şey yapmama gerek kalmadı rabbim yapıyo işte böyle böylekübiiiiiii
Ama öyle hissediyorumkübiiiiiii
inşallah elif yaaa yalnız bebe erkekse kız emojileriyle ve defne diyerek nonoş yaptık hayırlı olsun