- 19 Aralık 2018
- 1.747
- 3.450
- 83
- 32
Valla benim erkek olursa cektiklerimi cektirmeden olmemneyse bekleyip görcez kaderimde fettan kaynana olup gelinime bdv ye konu açtırmak varsa bilemem![]()
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim erkek olursa cektiklerimi cektirmeden olmemneyse bekleyip görcez kaderimde fettan kaynana olup gelinime bdv ye konu açtırmak varsa bilemem![]()
![]()
canım kim oldgunu bilmediğim zaman reddediyomValla benim erkek olursa cektiklerimi cektirmeden olmembu arada seni instadan eklemistm reddettin kuzu beni
4 gunum var cnm ama ben hep 5 gun erken lekelenirim dün lekeler gelmedi ama gelmeyecek anlaminada gelmiyo tabi☺☺Bat günün ne zaman canım
Inşallah gelmez bu ay canım lekeler bebisin bekletmez seni gelir bu ay4 gunum var cnm ama ben hep 5 gun erken lekelenirim dün lekeler gelmedi ama gelmeyecek anlaminada gelmiyo tabi☺☺
Bebeğim benim bütün belirtilerim erkekti, elim ayağımda buz gibiydi ama ipek böceğim geliyo inşallahCinsiyeti belli olanlar bi el atin hamileligin basinda usuyorsan erkek yaniyorsan kizmis tuttumu sizde bu? El ayak usumesi yanmasida olabilir
Ay tam onu sorucaktım
Özlemişsin demekYalnız ben elim yazacaktım kocacım işte ya özledim mi ne yalnış yazmışım
Bebek arabasını internetten alırım sanırım bide ateş ölçer ve ortibebeyi
bence bat tan 4-5 gün öncesine kadar devam ettirBen yanlış anlattım galiba şu an yumurtlama gününü tutturmak için gün aşırı ilişki oluyor bu düzeni ne zaman bırakmalıyız demek istemistim![]()
Kuzum ben ilk dönem aşırı üşüyodum benim ki kızCinsiyeti belli olanlar bi el atin hamileligin basinda usuyorsan erkek yaniyorsan kizmis tuttumu sizde bu? El ayak usumesi yanmasida olabilir
Hiçbir fikrim yok bilen bana da yardım etsinKızlar bebek arabası nasıl bişey düşünüyorsunuz? ben araştırmaya başladım şimdiden sizlerden de fikir alayım tecrübelilerde vardır aranızda
Beni de kaynana arasa ona kitleyecemÖzlemişsin demekBebek arabasını eşimin arkadaşı alacak☺ Ortibebe dediğin ne oluyor canım
Olsa bisiler cikardi kizInşallah gelmez bu ay canım lekeler bebisin bekletmez seni gelir bu ay![]()
Ahh insallah benimde tersi olur ozmaan:))Bebeğim benim bütün belirtilerim erkekti, elim ayağımda buz gibiydi ama ipek böceğim geliyo inşallah
Biz mamas papas almıştık oğluma doğmadan hazırladık tabi nasıl da hevesle aldım 1 kere bile oturmadı yatmadı binmedi cocuk arabaya tam koyacağımız zaman ortalığı yıkıyordu çok denedim ama oturtamadık 3 yaşına kadarKızlar bebek arabası nasıl bişey düşünüyorsunuz? ben araştırmaya başladım şimdiden sizlerden de fikir alayım tecrübelilerde vardır aranızda
canım kim oldgunu bilmediğim zaman reddediyommsj atsaydın keşke. :)
Ahh insallah benimde tersi olur ozmaan:))