- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
inşallah canm hep güzel haberler alırızbakarsın duruma göre 11-14 hafta arası yapılıyomuş galiba.
benim yarın 11+6 oluyor yarın yapcaz dedi doktor :) inşallah temiz çıkar herşeyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canm hep güzel haberler alırızbakarsın duruma göre 11-14 hafta arası yapılıyomuş galiba.
benim yarın 11+6 oluyor yarın yapcaz dedi doktor :) inşallah temiz çıkar herşeyi.
Yook kizz ama herkes erkek diyor nedenseGön
Gönlünden erkek mi geçiyor kuzum?
mecbur kullanırım diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi çok apırlık taşıyamamki elimle tutamam çocuğu :) dışarıda sık çıkan biriyim bakalım artık ozmn bebek arabasını değişiriz heraldeBiz mamas papas almıştık oğluma doğmadan hazırladık tabi nasıl da hevesle aldım 1 kere bile oturmadı yatmadı binmedi cocuk arabaya tam koyacağımız zaman ortalığı yıkıyordu çok denedim ama oturtamadık 3 yaşına kadar sonra da gerek kalmadı zaten bende arkadaşıma verdim onlar kullandı
Aman sen takılma onlara bana kız diyen 2-3 kişi vardı biri benim, geri kalan hep erkek diyordu. Rabbim gönlündekini versin sağlıkla kuzumYook kizz ama herkes erkek diyor nedense
Tabi en temel ihtiyaçlardan yani ben o kadar özenirdim ki böyle arabaya çocuğu nu koymuş gezen annelere bir de bizim oğlangec yürüdü disari cikmaya korkardim tasiyamam kucakta diye neyse hic anlatmayım biz istisnayiz biraz imkan varsa en hafif ve konforlu olani almak lazim cok kullanilan bir gerec cunkumecbur kullanırım diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi çok apırlık taşıyamamki elimle tutamam çocuğu :) dışarıda sık çıkan biriyim bakalım artık ozmn bebek arabasını değişiriz heralde
Insallah cnm ya dha cok erken ama 2 ay beklicezAman sen takılma onlara bana kız diyen 2-3 kişi vardı biri benim, geri kalan hep erkek diyordu. Rabbim gönlündekini versin sağlıkla kuzum
Olsun olsun su gibi akar geçer zaman hiç merak etme anlamıyosun bile ne ara geçtiğiniInsallah cnm ya dha cok erken ama 2 ay beklicez
Napim kuzum çalışıyorum sen napıyosun?Napıyorsunuz şeker kutularım
Ben aspiratör aldım burun tıkanıklığı için. Valla aldıra biliyorsan aldır Benim ki para verdi ihtiyacınızı alın diye ufak tefek şeyleri aldımBeni de kaynana arasa ona kitleyecem otribebe burun tıkanıklığı için serum sıkıyorsun ya onu çekmeye yarıyor
Napıyorsunuz şeker kutularım
Evet cnm aldim negatif
Hadi yaaa ah bu testlerrrEvet cnm aldim negatif
Lekelenmem de artti ama kirmiziya donmedi
Ole valla.olsun napalm. Kirmizi olmdgi icin azck umut var hala deli umudu mu oluo artik bu noluosaHadi yaaa ah bu testlerrr
Silik falan yokmu kiiiiOle valla.olsun napalm. Kirmizi olmdgi icin azck umut var hala deli umudu mu oluo artik bu noluosa
Bi arar gorur gibi oldum ama bilemiorm tam olrak. Fotoda hic belli deil zatnSilik falan yokmu kiiii
Belirsizlik de baya zor yahuuuuBi arar gorur gibi oldum ama bilemiorm tam olrak. Fotoda hic belli deil zatn