Aynen canım üç gün önce sıfır di bugün niye böyle oldu ki birde şaşırdım yani anlasamgeç döllenme gibi. söktürücüyü kullanma kesinlikle. haftabaşında tekrar test yap bence hamilesin. inşallah da öyledir. durup dururken neden yükselsin ki yani. üstelik sıfırdan. hani 2 falan olsa anlıcam
Öncelikle sakın ol canım . Yarın değil . Testten 2 gun sonra ver .Yarın bdaha versem aceba bir tık yükselir mi
Yani bir güne cuma günü şaşırdım kaldım canım ya vallaÖncelikle sakın ol canım . Yarın değil . Testten 2 gun sonra ver .
daha önce hiç hamile olmadığın halde 3-4 gibi değerler görmüs müydün? hormonal yapı falan desemAynen canım üç gün önce sıfır di bugün niye böyle oldu ki birde şaşırdım yani anlasam
evet canım okudum Rabbim tekrardan sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah aminnnOkumussundur bende Kasım ayında 6 . haftada kalbı duran bebeğimi 8 haftada aldırdım
Rabbım inşallah tekrar nasip eder canım . Sırasıyla mutlu haberlerımızi bu topikte verelım ınsallah
Bence var gıbı canım ya senı umutlandırmak ıstemıyorum ama ..Yani bir güne cuma günü şaşırdım kaldım canım ya valla
Hormal ilacı falan kullanıyorsmuun ?Yani bir güne cuma günü şaşırdım kaldım canım ya valla
Ay inşallah. Teşekkürler ama gene de yarın versem kaç artar bir frlan artarmiBence var gıbı canım ya senı umutlandırmak ıstemıyorum ama ..
Böyle düşük değerlerde doktorlar dırek hamılelık yok dıyor..
Yok canım inofolic combi kullandım bı onuda biraktim düşükten sonra tek onu kullandkmHormal ilacı falan kullanıyorsmuun ?
Ne bilim çatlatma iğnesı falan _?
Aminn aminnnevet canım okudum Rabbim tekrardan sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah aminnn
Yok canım hep 0.100 hiç üzerini görmedimdaha önce hiç hamile olmadığın halde 3-4 gibi değerler görmüs müydün? hormonal yapı falan desem
Bende bir öncekı testin üzerinden 2 gun geçsin .Ay inşallah. Teşekkürler ama gene de yarın versem kaç artar bir frlan artarmi
TeşekkürlerBende bir öncekı testin üzerinden 2 gun geçsin .
Yine de senın kararın ..
Rica ederim güzel haberlerını beklıyoruzTeşekkürler
bende umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi geliyor. insallah öyledir ya. ama ben yarın verme kan delik deşik olursun. pazartesiyi bekle. hiç olmadı cumayı. evde ovulasyon testin varsa yapabilirsin yarın falan. benim ovulasyonlarım koyu çıkmıştı hemde kaç gün öncesindenYok canım hep 0.100 hiç üzerini görmedim
38 yaşındayım Şanlıurfa'da yaşıyorum ilk olacak nasip olursa inşallahAminn aminnn
Yaşın kaç nerde oturuyosun tanışalım :) Çocuugun varmı ?
İnşallah rabbım nasip eder en yakın zamanda38 yaşındayım Şanlıurfa'da yaşıyorum ilk olacak nasip olursa inşallah
aminnn inşallah hepimizeİnşallah rabbım nasip eder en yakın zamanda
Ay inşallah inşallahbende umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi geliyor. insallah öyledir ya. ama ben yarın verme kan delik deşik olursun. pazartesiyi bekle. hiç olmadı cumayı. evde ovulasyon testin varsa yapabilirsin yarın falan. benim ovulasyonlarım koyu çıkmıştı hemde kaç gün öncesinden
Allah herkese versin dileyen Allah'ım inşallah vardırRica ederim güzel haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?