- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Geçmiş olsun canım sebebini araştırdın mı ?evet canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım sebebini araştırdın mı ?evet canm
sebebi ile ilgili bişey demediler canm yaGeçmiş olsun canım sebebini araştırdın mı ?
Benımde demediler canım ilk gebeliklerde olağan bir durummuş ..sebebi ile ilgili bişey demediler canm ya
Yanlış yerde konu açtım diye ceza aldım şimdi bittiNolmuş gıı
14ünde değil sonraki iki gün ilişki oldu, kaçırmış mıyızdır acaba yumurtlamayı?14 pik yapmış canım
evet öyle canm ama inşalalh bizde 2019 annesi olalim artikBenımde demediler canım ilk gebeliklerde olağan bir durummuş ..
aman bir daha gitme gel burda dur Ne sorcaksan sor yardımcı oluruz . Bilen arkadaşları etiketlerizY
Yanlış yerde konu açtım diye ceza aldım şimdi bitti
30-35 düzensiz denmez canım.. akıntı yumurtlamayla paralel olarak gelişiyor cnm.. sen 14ünde yumurtladın o vakit çok koyu olmamasının sebeplerinden biri de yaşla beraber de gelişebilen yumurta rezerv azlığı.. ben de çok koyu yakalayamadım..
bir sorun var mı derken? konulan bir teşhis vs bir problem var mı manasında sormuştum
İnşallah canım . aramızda iki gün var rabbım ard ard mutlu haberler vermeyı nasıp etsınevet öyle canm ama inşalalh bizde 2019 annesi olalim artik
aman bir daha gitme gel burda dur Ne sorcaksan sor yardımcı oluruz . Bilen arkadaşları etiketleriz
ayy insalalh canım insallahİnşallah canım . aramızda iki gün var rabbım ard ard mutlu haberler vermeyı nasıp etsın
Bat tarıhını söyle senıde eklıyeyım ugurlu listemıze :)Tamam tamma ben dersimi aldım
eğer 14de çatlamışsa büyük ihtimal kaçırmışsın canım14ünde değil sonraki iki gün ilişki oldu, kaçırmış mıyızdır acaba yumurtlamayı?
Bugün u de degerlendirm bari akşam bidaha test yapimmiBence gayet güzel bir rakam .
Ben hamıel kaldıgım ay . Hep 1 kere birliktelik yaşadım .
28 gunun çoğu yaklaşık 20 gun full
eğer 14de çatlamışsa büyük ihtimal kaçırmışsın canım
Değerlendir ya ne kaybedersın :)Bugün u de degerlendirm bari akşam bidaha test yapimmi
İnşallah tutunmusturAdetin bittiği günün akşamı ilişki oldu yani 11 aralıkta, Bi umut belki ondan tutmuştur, olmazsa da hayırlısı artık
Bence gayet iyi . Baksana benımkıyle aynı gibiH E benim ovu da fena çıkmamış hee .. ilk sayfaya baktım da :)